Green Tree Geur & Geschenk

Green Tree geurproducten zijn handgemaakt in India. Geurkaarsen, roomsprays en wierook met zuivere etherische olie, samengesteld voor momenten van ontspanning, mystiek, zingeving en inspiratie.

Green Tree Geur & Geschenk Er zijn 4 producten.

 • White Sage is een heerlijke aroma van witte salie en wordt vooral gebruikt voor het reinigen van de aura en woonruimtes. Deze roomspray is heerlijk om te gebruiken als je je huis wilt zuiveren van negatieve energie. Speciaal geschikt voor slaapkamers, omdat je zonder rook en vuur de positieve kracht van salie kunt ervaren. 100ml.

  € 8,95
 • Witte salie is een heilig gewas dat door de Native American Indians wordt gebruikt om huis en energieveld te zuiveren van negativiteit. Dat gaat traditioneel met smeulende blaadjes (smudge). Deze wierook stelt je in staat om op eenvoudige en veilige wijze de positieve kracht van White Sage in je huis en aura te ervaren. 

  € 1,25
 • In winkelwagen

  Een geur vol kracht en aarde-energie, voor zuivering, healing en rituelen. Wierook gemaakt van zuivere kruiden, harsen, planten en olie. Natuurlijke ingrediënten creëren een sfeer van aarde, salie, heilig hout, mos en spirit. Bijzonder geschikt voor sjamanistische huisreinging en en rituelen!Ongeveer 16 stokjes per doosje

  € 1,25
 • Wierook op basis van Palo Santo (heilig hout). Een unieke manier om je huis of werkplek energetisch te reinigen. Palo Santo  wordt in Zuid-Amerika gebruikt bij rituelen en om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het heerlijk ruikt. 

  € 1,25
Toont 1 - 4 van de 4 items