Boomagaat Armband "Een Nieuw Begin"

€ 15,99

Boomagaat is een bijzondere variant van agaat die je helpt om mentaal en fysiek te detoxen.

Deze detox helpt je om negativiteit los te laten en opnieuw vertrouwen op te bouwen. Boomagaat geeft de sensatie van een schone lei doordat het remmingen en blokkades op een milde manier losweekt uit je systeem.

Meer details

product description

De zachte kracht van Boomagaat

Boomagaat troost en heelt je innerlijke criticus, het stemmetje dat de hele tijd vervelende dingen en negatief commentaar fluistert. Boomagaat ondersteunt ook bij verschillende vormen van verslaving, destructief gedrag, en de neiging om jezelf in gedachten naar beneden te praten. Deze ontgiftende steen helpt je om zaadjes van positiviteit te planten in je lichaam, je gedachten, je gevoelens en je gedrag. 

Dit moment, deze levensfase, is perfect voor een nieuw begin.

De huidige periode is perfect om af te rekenen met overbodige ballast. De tijd is rijp om niet meer vast te houden aan onnodige bagage die je met je meezeult, waardoor het steeds zwaarder voor je gaat voelen om vrij te bewegen en vooruit te komen in het leven.

Je emotionele bagage bekijken en loslaten is soms moeilijk. Want het vertrouwde is bekend, en wat bekend is, geeft een soort houvast. Tegelijkertijd schept loslaten toch echt ruimte voor iets nieuws. Dat kan enorm bevrijdend voelen.

Het is uiteindelijk een kwestie van vertrouwen. Vertrouwen hebben in een goede afloop, in de kans dat als jij ruimte maakt voor iets nieuws, dat die nieuwe energie fijner, steviger en liefdevoller is dan de worsteling met de huidige situatie. Het is ook een kwestie van geloven in jezelf - want jij (je hogere zelf, en niemand anders!) bepaalt je lot, je koers, je doelen en je pad. Vertrouw op het leven, en geloof in jezelf en in je vermogen om positieve prikkels aan te trekken. 

Meditatie met de Boomagaat armband "Een Nieuw Begin"

Als je deze edelsteen armband ontvangt, is hij door ons gereinigd, opgeladen en klaar voor gebruik.
Ga rustig languit liggen, op bed of op de bank op of je yogamatje, met je boomagaat armband binnen handbereik. Zorg dat je het komende kwartier niet gestoord kunt worden.

Stap 1 - Ontspan
  • Sluit je ogen en richt je aandacht op je ademhaling. Je energie en bewuste geest gaat hierdoor van buiten naar binnen.
  • Ontspan heel bewust en in een traag tempo achtereenvolgend je voorhoofd, je mond, je schouders, je buik, je handen, je billen en je voeten. Neem hier lekker de tijd voor. Haal diep en vrij adem, forceer niets, gun jezelf dit moment van rust en vrede.

Stap 2 - Laat los

  • Pak je boomagaat armband en leg hem op je navel. Op deze manier trigger je chakra 2 en 3. Het tweede chakra is de zetel van je emotionele leven. Het derde chakra reguleert je gedachten over jezelf, je zelfbeeld en eigenwaarde. Stel je nu voor hoe de boomagaat kralen zachte, helende energie van onvoorwaardelijke liefde uitstralen aan al je onverwerkte emoties en aan de negatieve oordelen die je soms over jezelf hebt. Blijf rustig ademen. Registreer wat je voelt en denkt, maar ga er niet teveel in mee. Geef het aandacht, maar geen kracht. Glimlach in gedachten naar je gevoelens en gedachten. Zie hoe ze als wolken voor de zon voorbij drijven, en jou achterlaten, hier en nu, in perfecte stilte en vrede. Laat de boomagaat alle overbodige bagage uit je innerlijke leven tevoorschijn halen en afvoeren, terug de kosmos in. Het is oké om hiervan te genieten. Je kunt ook golfjes van verdriet of onrust voelen. Het is allemaal goed. Je laat los. De edelsteen kralen zuiveren je energie. Laat het maar gaan, adem in, adem uit, en glimlach naar jezelf.

Stap 3 - Positieve intenties

  • Het is belangrijk om de nu ontstane ruimte direct op te vullen met positieve energie. Dit kun je heel effectief doen via positieve affirmaties. Affirmaties zijn toverspreuken vol optimisme waardoor je de beste versie van jezelf toestaat tevoorschijn te komen. Wees spontaan en moedig bij het affirmeren. Voorbeelden van fijne affirmaties zijn: "Ik geloof in mijzelf", "Ik trek positieve levenservaringen aan", "Het leven is mooi", "Voor mij is alles mogelijk" en "Het gaat goed met mij". Je mag het bij één toverspreuk houden, je mag ook gerust meerdere affirmaties uitspreken. Herhaal iedere affirmatie drie keer: de eerste keer hardop, dan fluisterend, en dan in gedachten. Dit nestelt de positieve spreuk diep in je onderbewustzijn. Ga hiermee door zo lang je er plezier in hebt. Voel je vrij om er van te genieten! Het is een van de beste vrije tijdsbestedingen die je maar kunt bedenken, positief affirmeren!! En als je klaar bent, bedank je jezelf voor deze prachtige healing met de boomagaat. 

Stap 4 - Leef je leven

  • Nu komt het belangrijkste: de positieve energie manifesteren en beleven. Blijf in gedachten je meest favoriete affirmatie herhalen. Gebruik die positieve spreuk als een mantra gedurende je dag, bij alles wat je doet. Dit gaat je werkelijk helpen om andere keuzes te maken, om een andere afslag te kiezen, om iets eens op een andere manier te gaan doen. Jouw positieve mantra zal je helpen om in jezelf te geloven!
  • Herhaal deze meditatie eens per maand of (als je voelt dat je dat nodig hebt) eens per week. Na ieder gebruik kun je je armband energetisch reinigen met salie, maanlicht of seleniet.

De omtrek is van deze armband is 21 cm, en de armband is voorzien van een mooie "Hamsa" bedel, het symbool van geluk, bescherming en gezondheid.