Paarse Jade Armband "De Violette Vlam"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 19,99

Paarse Jade is de edelsteen die de zuiverende en transformerende kracht van de Violette Vlam energie vertegenwoordigt en oproept.

De energie van de Violette Vlam voorkomt stagnatie en stilstand, en brengt blokkades in beweging, waardoor je weer een stap kunt zetten en dichter bij je aardse en spirituele doelen kunt komen.

Meer details

product description

De helende frequentie van Saint Germain en de Verheven Meesters.

Deze zeldzame vorm van jade staat in verbinding met een zeer sterke kosmische straal die van oudsher ook wel bekend staat als het Violette Vuur. Binnen de Theosofie en de mystieke traditie van de Wijze Meesters (Ascended Masters) wordt Saint Germain gezien als de Hoeder van het Violette Vuur: een verlichte ziel die de energie van Transformatie en Zuivering via de Violette Vlam deelt met de mensen op het spirituele pad. 

Het Violette Vuur wordt vaak aangeroepen via zogenaamde "decreten", krachtige mantra's zoals:
"Ik ben zuiver, ik ben puur, mijn energie en leven worden geïnspireerd door het Violette Vuur."
De energie van deze kosmische Violette Straal wordt ook wel via inwijdingen doorgegeven, of aangeroepen en aangewakkerd via meditatie en visualisatie. 
De edelsteen Paarse Jade maakt het mogelijk om je moeiteloos en automatisch af te stemmen op de Violette Vlam van Zuivering en Transformatie. De edelsteen staat in directe verbinding met deze frequentie van licht, waardoor je de reinigende en activerende kracht altijd bij de hand hebt en kunt ervaren. 


Draag deze Violette Vlam armband bewust en met intentie.

Als je deze edelsteen armband ontvangt, is hij door ons gereinigd, opgeladen en klaar voor gebruik.

Commitment en intentie
 • Paarse Jade is een krachtige edelsteen. De werking is sterk en direct. Dit is dus niet zomaar een sieraad of een symbolisch amulet. Draag de armband daarom altijd als je voelt dat je klaar bent voor verandering en als je de energie en kracht hebt om nieuwe inzichten en levenslessen te ontvangen en toe te passen. In die zin vraagt het werken en aarden van de Violette Vlam energie een bepaalde verantwoordelijkheid en toewijding: de effecten zijn intens en kunnen zorgen voor nieuwe ontwikkelingen en gedragsveranderingen. 
 • Draag de armband nooit zomaar: doe hem om met een intentie. Wat wil je veranderen? Wat wil je zuiveren? Wat wil je loslaten? Wat mag getransformeerd worden in jouw leven, in je omgeving, in je innerlijk?

Mogelijke effecten
 • Oud zeer en oud karma kan worden getransmuteerd (omgevormd) door deze louterende Violette energie. Dit kan zorgen voor een heel nieuw levensgevoel en een bevrijding van destructieve patronen
 • Relaties en je sociale leven kunnen door de Violette Vlam worden opgeschoond van meelifters, energiezuigers en "plakkers": mensen die niet meer bij jou en je zuivere trilling passen en die niet meekomen in jouw transformatie, zullen afstand nemen of afscheid nemen
 • Negatieve gedachten en destructieve patronen zullen aan het licht worden gebracht en losgelaten worden. Dit kan bevreemdend aanvoelen en in eerste instantie onwennig zijn. Onthoud dat ruimte ontstaat voor positiviteit en mooie avonturen.
   
Bijwerkingen: weerstand en twijfel
 • Soms is de energie van de Violette Vlam zo sterk dat het onderbewustzijn gaat protesteren tegen de beweging en verandering. Het lijkt dan alsof klachten verergeren of dat de healing niet op gang komt. Hou vol: doorsta je proces met gratie en heb vertrouwen in jezelf en in de immer liefdevolle impuls van deze kosmische kracht.
 • Draag de armband om de dag of eens per week als je de sensaties en emoties te heftig vindt.
   
Onderhoud
 • Paarse Jade MOET iedere dag gereinigd worden. De steen zuivert jouw energie en aura, maar je armband moet zelf goed kunnen ontladen. We raden aan om de armband 's nachts op een stuk seleniet of in onze Yin Yang Abalone Ontlaad en Oplaad Set te plaatsen. De omtrek is 21 cm, en ze zijn voorzien van een mooie "Hamsa" bedel, het symbool van geluk, bescherming en gezondheid.