Latest posts

Featured posts

 • Vertrouwen & Loslaten

  Vertrouwen & Loslaten

  Soms kom je in je leven hindernissen en uitdagingen tegen. Zeker als je bewust in het leven wilt staan en aan jezelf wilt werken, kan het zijn dat je door alle prikkels en mogelijkheden iets vermoeider bent dan normaal, want laten we eerlijk zijn: leren kost energie.

 • Maak zelf zuiverend edelsteenwater

  Maak zelf zuiverend edelsteenwater

  Met deze handige waterfles met reservoir kun je zelf heel eenvoudig water opladen met de energie van kristallen en edelstenen.

 • De beschermende kracht van tijgeroog

  De beschermende kracht van tijgeroog

  Tijgeroog is een beschermende edelsteen. De steen versterkt je uitstraling en je aura, zodat je minder vatbaar bent voor negatieve invloeden van buitenaf.

 • Aurana's Wenskristallen

  Aurana's Wenskristallen

  Prachtige gekleurde kwarts wenskristallen aan een goudkleurige ketting. Reinig het wenskristal voor je het draagt eerst in maanlicht. Houd hem 20 seconden vast tussen beide handen en formuleer in gedachten een wens. Draag de ketting met edelsteen gedurende een week en een dag en let op de kansen en signalen die het leven je geeft.

 • Edelstenen Reinigen met Witte Salie

  Edelstenen Reinigen met Witte Salie

  Wist je dat je je edelstenen en kristallen heel goed zelf energetisch kunt reinigen met de zuiverende rook van salie?

 • Edelstenen Reinigen met Seleniet

  Edelstenen Reinigen met Seleniet

  Als je een mooie edelsteen hanger draagt of een "knuffelsteentje" in je broekzak met je mee draagt, wil je zeker weten dat de steen zijn positieve werking optimaal afgeeft. In dit artikel leggen we uit hoe je je edelstenen zelf kunt reinigen.

 • Durf te dromen: de kracht van Amethist

  Durf te dromen: de kracht van Amethist

  De paarse edelsteen amethist geeft een positieve invloed af op je voorhoofdchakra, ook wel bekend als het Derde Oog. Dit energiecentrum staat in verbinding met je onderbewustzijn en hogere zelf. Via dit zesde chakra stroomt de wijsheid van je ziel, via je intuïtie, naar je bewuste brein.

 • Durven en doen: de energie van Lapis Lazuli

  Durven en doen: de energie van Lapis Lazuli

  Lapis lazuli is de edelsteen van expressie, moed, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Een koninklijke steen die je helpt om wat binnen in jou leeft aan de buitenwereld te laten zien.

 • De Gouden Driehoek Edelstenen

  De Gouden Driehoek Edelstenen

  Bergkristal, amethist en rozenkwarts zijn de drie bekendste edelstenen. Samen worden ze ook "De Gouden Driehoek" genoemd, omdat ze zo'n krachtige mix van reinigende en activerende energie vormen.