Featured posts

 • Orgon: Etherische Edelstenen Energie

  Orgon: Etherische Edelstenen Energie

  Orgon of orgone is een ander woord voor de vitale levensenergie die alles wat leeft bezielt en leven inblaast. Deze etherische kracht geeft kracht, bewustzijn en liefde. Orgon wordt in het Verre Oosten ook wel Chi of Ki genoemd. Aurana's orgonieten zijn objecten en sieraden van epoxyhars waar de helende kracht van edelstenen in wordt opgeslagen. De edelstenen verliezen door de verzegeling in het hars nooit hun werking en kracht. Je hoeft de kristallen dus nooit op te laden of te reinigen!...

 • Waarom wij edelstenen nooit met water reinigen

  Waarom wij edelstenen nooit met water reinigen

  Reinig jij je edelstenen in water of houd je ze onder de kraan? Dan hebben we heel belangrijke informatie voor je!

 • Doorbreek je beperkende patronen

  Doorbreek je beperkende patronen

  Het grootste geschenk dat je als mens hebt mogen ontvangen, is de vrije wil. Geniet je van je leven? Heb je het gevoel dat je 100% jezelf durft te zijn en dat je alles wat in je leeft aan ideeën en emoties naar buiten durft te brengen?

 • Bescherm jezelf tegen negativiteit

  Bescherm jezelf tegen negativiteit

  Ben jij soms ook erg gevoelig voor de sfeer in een ruimte of de energie van andere mensen? Niet alles wat je waarneemt, hoef je de rest van de dag met je mee te dragen. Labradoriet is een must have edelsteen als je erg gevoelig bent voor indrukken en emoties. Hieronder leggen we uit waarom.

 • Jouw edelsteen & beschermengel

  Jouw edelsteen & beschermengel

  Wat zijn jouw diepste wensen en verlangens? Vertrouw op de begeleiding van je beschermengel.  Deze prachtige Angel Wing hangers staan symbool voor inspiratie en hulp van boven.

 • Lapis Lazuli: de energie van zelfvertrouwen

  Lapis Lazuli: de energie van zelfvertrouwen

  We leven in dualiteit. Dat houdt in dat we altijd iets moois en iets lelijks in iets kunnen zien. Ze zeggen weleens: 'Beauty is in the eyes of the beholder'.

 • Vertrouwen & Loslaten

  Vertrouwen & Loslaten

  Soms kom je in je leven hindernissen en uitdagingen tegen. Zeker als je bewust in het leven wilt staan en aan jezelf wilt werken, kan het zijn dat je door alle prikkels en mogelijkheden iets vermoeider bent dan normaal, want laten we eerlijk zijn: leren kost energie.

 • Maak zelf zuiverend edelsteenwater

  Maak zelf zuiverend edelsteenwater

  Met deze handige waterfles met reservoir kun je zelf heel eenvoudig water opladen met de energie van kristallen en edelstenen.

 • Tijgeroog: de energie van bescherming

  Tijgeroog: de energie van bescherming

  Tijgeroog is een beschermende edelsteen. De steen versterkt je uitstraling en je aura, zodat je minder vatbaar bent voor negatieve invloeden van buitenaf.

 • Aurana's Wenskristallen

  Aurana's Wenskristallen

  Prachtige gekleurde kwarts wenskristallen aan een goudkleurige ketting. Reinig het wenskristal voor je het draagt eerst in maanlicht. Houd hem 20 seconden vast tussen beide handen en formuleer in gedachten een wens. Draag de ketting met edelsteen gedurende een week en een dag en let op de kansen en signalen die het leven je geeft.

 • Edelstenen Reinigen met Witte Salie

  Edelstenen Reinigen met Witte Salie

  Wist je dat je je edelstenen en kristallen heel goed zelf energetisch kunt reinigen met de zuiverende rook van salie?

 • Edelstenen Reinigen met Seleniet

  Edelstenen Reinigen met Seleniet

  Als je een mooie edelsteen hanger draagt of een "knuffelsteentje" in je broekzak met je mee draagt, wil je zeker weten dat de steen zijn positieve werking optimaal afgeeft. In dit artikel leggen we uit hoe je je edelstenen zelf kunt reinigen.

 • Durf te dromen: de kracht van Amethist

  Durf te dromen: de kracht van Amethist

  De paarse edelsteen amethist geeft een positieve invloed af op je voorhoofdchakra, ook wel bekend als het Derde Oog. Dit energiecentrum staat in verbinding met je onderbewustzijn en hogere zelf. Via dit zesde chakra stroomt de wijsheid van je ziel, via je intuïtie, naar je bewuste brein.

 • De Gouden Driehoek Edelstenen

  De Gouden Driehoek Edelstenen

  Bergkristal, amethist en rozenkwarts zijn de drie bekendste edelstenen. Samen worden ze ook "De Gouden Driehoek" genoemd, omdat ze zo'n krachtige mix van reinigende en activerende energie vormen.