Aanbiedingen

Edelstenen Reinigen met Seleniet

Edelstenen Reinigen met Seleniet

Als je een mooie edelsteen hanger draagt of een "knuffelsteentje" in je broekzak met je mee draagt, wil je zeker weten dat de steen zijn positieve werking optimaal afgeeft.
Je wilt natuurlijk niet dat er negatieve energie blijft kleven aan jouw gelukssteentje. Daarom is het heel belangrijk om je edelstenen en sieraden af en toe schoon te maken en te reinigen. Dat kan fantastisch goed en gemakkelijk met het mineraal seleniet.

Seleniet is vernoemd naar Selena, de godin van de Maan. Seleniet is een heel bijzonder mineraal dat andere mineralen, kristallen en edelstenen reinigt.
Dit witte, gips-achtige materiaal onttrekt negativiteit aan andere stenen en laadt ze weer op. Seleniet brengt stenen en voorwerpen terug naar hun oorspronkelijke, natuurlijke energetische staat. Heel fijn is ook dat seleniet zelfreinigend is en dus zelf geen energetische poetsbeurt nodig heeft! Alle sieraden en stenen die je op of naast seleniet legt, worden in 6-8 uren tijd volledig gereinigd en energetisch gereset, waarna ze weer schoon en klaar voor gebruik zijn.
We hebben seleniet in verschillende vormen. Hieronder een overzicht.