Lapis Lazuli: de energie van zelfvertrouwen

Lapis Lazuli: de energie van zelfvertrouwen

We leven in dualiteit. Dat houdt in dat we altijd iets moois en iets lelijks in iets kunnen zien. Ze zeggen weleens: 'Beauty is in the eyes of the beholder'.

Of je iets moois of iets vervelends in een gebeurtenis ziet, heeft vaak te maken met in welk stuk bewustzijn je zit. Voel je je belabberd, dan is het vaak lastiger om de positieve, mooie kanten van het verhaal te zien. Voel je je positief, dan zie je sneller wat het leven je te bieden heeft.


witte jade hanger

Vandaag wordt je uitgedaagd met de vraag: 'Voel jij je goed genoeg?' Want wat zou je allemaal nog willen veranderen? Wanneer vind jij dat je rust mag nemen, en dat je even heel diep adem mag halen? Na welke target vind jij dat je het hebt verdiend om te ontspannen? Ongemerkt leven velen van ons met de overtuiging: Ik ben niet goed genoeg.
En dat is zonde, want natuurlijk ben je goed genoeg. Je bent geweldig, je bent een wonderlijk wezen dat deze aarde bewandelt. Je bent mooi en geliefd, ook al voel je dat zelf waarschijnlijk vaak anders. En waarom? Waarom voelen we dat vaak anders? Dit is een vraag om te gaan onderzoeken. En je innerlijke antwoord zorgt er in ieder geval voor dat je met je neus op deze overtuiging wordt gedrukt. Uiteraard om hem positief te kunnen transformeren.


witte jade hanger

Het is nu, op dit moment, de hoogste tijd om de liefde voor jezelf te gaan ervaren en te gaan ontvangen. Jij bent liefde waardig, altijd. Als symbool van deze waarheid, kun je de Healing Hands hanger met de edelsteen Lapis Lazuli dragen. De diepblauwe Lapis Lazuli staat voor eigenwaarde en vertrouwen in jezelf. De steen helpt je om moedig te zijn, en voor jezelf te kiezen.

Eenmaal per week kun je de sieraden energetisch reinigen door de hanger 's nachts in het maanlicht te leggen. Je kunt de edelstenen ook reinigen met salie of met de zuiverende engelensteen seleniet.