Bescherm jezelf tegen negativiteit

Bescherm jezelf tegen negativiteit

Ben jij soms ook erg gevoelig voor de sfeer in een ruimte of de energie van andere mensen? Labradoriet is een must have edelsteen als je erg gevoelig bent voor indrukken en emoties. Hieronder leggen we uit waarom. Misschien herken je jezelf in onderstaande situaties:

 • - Je ziet je collega of kennis en je "weet" direct dat er iets helemaal mis is met haar zonder dat zij iets heeft gezegd
 • - Je loopt een kamer in en het voelt onveilig of je "weet" dat er ruzie is gemaakt
 • - Na een gesprek met iemand raak je de hele dag een onbestemd of verdrietig gevoel niet meer kwijt
 • - Je hebt het gevoel dat je altijd voor anderen klaar moeten staan en zelf niet mag genieten of ontspannen
 • - Je hebt moeite om je te concentreren op jezelf als je onder de mensen bent

Al deze punten zijn kenmerken van hoogsensitiviteit. Dit heeft niets te maken met overgevoelig zijn, maar met een verhoogd waarnemingsvermogen voor prikkels, indrukken en energie. Sommige mensen zijn erg opmerkzaam en gevoelig, en nemen hierdoor snel energie of emoties over van anderen. Dat kan nuttig zijn, want je bent daardoor heel erg goed in het aanvoelen en helpen van andere mensen. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je eigen persoonlijkheid en ontspanning wordt overschaduwd door de "energetische rommel" van de mensen om je heen, hoeveel je ook van ze houdt!


afsluiten hsp bescherming labradoriet

De edelsteen Labradoriet helpt je om een energetisch schild van positiviteit en kracht op te bouwen, dat negativiteit afketst en terugstuurt naar de afzender.
De steen reinigt je aura en versterkt je uitstraling, zodat je minder beïnvloedbaar bent. Labradoriet kan je helpen om energie die niet van jou is, snel weer los te laten. Zo kun je midden in het leven staan, zonder dat de wereld je overweldigt.


afsluiten hsp bescherming labradoriet

In onze webshop verkopen we verschillende sieraden en knuffelstenen met labradoriet. Je mag deze mooie edelsteen iedere dag dragen, maar sowieso op momenten dat je behoefte voelt om beter bij jezelf te blijven, zoals bijvoorbeeld:

  • - tijdens een overleg met net iets te assertieve collega's
  • - op een verjaardagsfeest met mensen die net iets teveel klagen
  • - wanneer je gaat shoppen in een drukbezocht stadscentrum

Eens per week of eens per maand (afhankelijk van de mate waarin je de labradoriet draagt) kun je de hanger energetisch reinigen met salie, maanlicht of seleniet.