Doorbreek je beperkende patronen

Doorbreek je beperkende patronen

Geniet je van je leven? Heb je het gevoel dat je 100% jezelf durft te zijn en dat je alles wat in je leeft aan ideeën en emoties naar buiten durft te brengen? Malachiet is een must have edelsteen als je worstelt met emotionele geremdheid en terugkerende blokkades. Misschien herken je jezelf in onderstaande situaties:

  • - Je hebt negatieve gedachten over jezelf en je eigen prestaties
  • - Je weet dat je het anders zou kunnen of willen doen, maar je durft niet of je weet niet hoe
  • - Je valt ondanks je goede voornemens toch snel terug in vertrouwde (maar beperkende) patronen
  • - Je hebt het gevoel dat je altijd voor anderen klaar moeten staan en zelf niet mag genieten of ontspannen
  • - Je hebt de neiging om je te conformeren aan de wensen en verwachtingen van je man, vriendinnen, werkgever etc.

Al deze punten zijn kenmerken van beperkte vrijheid. Dit heeft niets te maken met fysieke gevangenschap, maar wel met het onbewust afstaan van je vrije wil en authenticiteit. Sommige mensen in je omgeving zijn wellicht erg dominant of hebben een krachtige uitstraling, waardoor jij gewend bent om je wat meer op de achtergrond op te stellen. Hierdoor kun je vergeten dat jij óók de baas bent, over jouw energie en leven!
Jij hebt de regie, op ieder moment. Jij bepaalt het verloop en de afloop. Je mag meedoen, en medeschepper zijn. Lavasteen (een combinatie van de elementen Aarde en Vuur) kan je helpen om dit in te zien en hier een actievere houding in aan te nemen om zo je vrije wil opnieuw te claimen.


vrije wil patronen doorbreken

De combinatie van Lavasteen en Malachiet helpt je om vanuit liefde voor jezelf, vrijheid en vrije wil uit je beperkende patronen te stappen.
Mensen zitten echt op jou en je gave te wachten - anders was je hier niet. Echt waar. Maar het is aan jou om te ontdekken wat je de mensen en de wereld te geven hebt. Je moet jezelf ontdekken en zichtbaar maken, neerzetten en naar buiten laten treden. Dus kom uit de schaduw en stap in het licht, laat deze edelstenen je inspireren. Vertrouw op je eigen kunnen, haal diep adem en ga vol goede moed je levensavontuur aan. Leef je leven!


vrije wil patronen doorbreken

Deze prachtige set van twee armbanden draag je als reminder dat jij je vrijheid en vrije wil in ieder moment kunt opeisen.
De combinatie van lavasteen en malachiet helpt om je beperkende patronen te doorbreken, bijvoorbeeld in situaties zoals deze:

  • - "nee" durven te zeggen als iemand wil afspreken terwijl jij liever tijd voor jezelf neemt
  • - op je werk eerlijk en vrij jouw visie en mening geven over veranderingen, doelstellingen etc.
  • - om (liefdes)relaties gezond te houden en afhankelijkheid te transformeren naar wederzijds respect en onvoorwaardelijke liefde

Eens per week of eens per maand (afhankelijk van de mate waarin je de armbanden draagt) kun je de set energetisch reinigen met salie, maanlicht of seleniet.
Kijk hieronder voor de armbanden set en voor meer artikelen met malachiet en lavasteen.