Maak zelf zuiverend edelsteenwater

Maak zelf zuiverend edelsteenwater

Met deze handige waterfles met reservoir kun je zelf heel eenvoudig water opladen met de energie van kristallen en edelstenen.

Je krijgt van ons de Gouden Driehoek Edelstenen bij de waterfles. Deze drie kristallen zorgen voor emotionele heling (rozenkwarts), een sterk bewustzijn en gevoel van kracht (bergkristal) en intuïtieve leiding door je eigen Hoger Zelf (amethist).

Zo maak je je eigen edelsteenwater

Spoel de fles, dop en het binnenreservoir af onder de kraan. Plaats de edelstenen in het reservoir en vul de fles met koud (bron)water. Zet de fles met de edelstenen een nacht in de vensterbank, bij voorkeur in het maanlicht. Volle maan is krachtiger, maar gewoon maanlicht is ook goed voor de stenen: het reinigt ze en laadt ze op. De volgende ochtend is je edelsteenwater klaar voor gebruik. Drink de fles gedurende de dag leeg. Dat kan ineens, of je kunt het water verdunnen door een beetje in een glas te schenken en dat aan te vullen met bron- of kraanwater. Dit is ook heel geschikt als je merkt dat je intens reageert op het edelsteenwater (bijvoorbeeld sterke emoties, hoogsensitiviteit of prikkelbaarheid). Verlaag dan je inname van het edelsteenwater. Je kunt het edelsteenwater ook gebruiken om andere objecten of jezelf spiritueel te reinigen. Of gun je planten en bloemen een scheutje energie!

  • Rozenkwarts: Liefde, troost, emotionele heling
  • Bergkristal: Energie, kracht, spiritualiteit, bewustzijn
  • Amethist: Wijsheid, intuïtie, innerlijke leiding