Vertrouwen & Loslaten

Vertrouwen & Loslaten

Soms kom je in je leven hindernissen en uitdagingen tegen. Zeker als je bewust in het leven wilt staan en aan jezelf wilt werken, kan het zijn dat je door alle prikkels en mogelijkheden iets vermoeider bent dan normaal, want laten we eerlijk zijn: leren kost energie.

Gezonde keuzes maken, jezelf erkennen en serieus nemen... De energie van bewustwording en transformatie is een liefdevolle, maar ook zeer krachtige energie. Ze zorgt ervoor dat er situaties gecreëerd worden die je triggeren om te helen. Uiteraard voelt dit niet altijd even prettig, maar de uiteindelijke voordelen zijn natuurlijk groot.

Het proces van spirituele groei daagt je uit om los te laten wat je niet meer dient en nog meer in je kracht te gaan staan, om te vertrouwen op je eigen pad en wijsheid. Sommige van ons zitten nog middenin dit proces en anderen zitten in een afrondende fase. Mocht je je wat vermoeider of gevoeliger voelen dan normaal, dan kan dit dé reden zijn.


witte jade hanger

Tijdens je ontwikkeling zul je opnieuw uitgedaagd worden om voor jezelf te kiezen, om voor jezelf te gaan staan en je grenzen aan te geven, vanuit liefde voor jezelf en de ander. We weten dat dit niet altijd even gemakkelijk is en daarom hebben we een prachtige energie voor je die jou in dit proces kan ondersteunen en dat is de tweepuntige Witte Jade.

Witte Jade zorgt ervoor dat de energetische koorden die tussen jou en andere personen zijn ontstaan, worden gereinigd en waar nodig worden losgemaakt, zodat je vrijwel direct terug komt te staan in jouw eigen kracht. Het helpt je om de gezondere keuzes voor jezelf te maken, om dingen die je niet meer nodig hebt direct te kunnen loslaten, zonder teveel te piekeren.

Ook zal de Jade als je haar vasthoudt de achterkant van het hartchakra reinigen en verder openen en er op die manier voor zorgen dat het vertrouwen in de kosmos hersteld wordt. De kosmos heeft het allerbeste met je voor en eenmaal in lijn met haar verkeer je in een continue flow. De tweepuntige Jade zorgt voor een optimale energetische doorstroming van de kosmos, door de kruinchakra, langs de ruggengraat de aarde in. Een perfecte reinigende werking waar je heerlijk rustig van kunt worden in tijden van stress en verandering.


witte jade hanger

Je kunt deze hanger zo veel en zo vaak dragen als je wilt. Eenmaal per week kun je de steen energetisch reinigen door de hanger 's nachts in het maanlicht te leggen. Je kunt de hanger ook reinigen met salie of met de zuiverende engelensteen seleniet.

Draag dit bijzondere sieraad als reminder dat jij iedere dag opnieuw mag kiezen voor wat voor jou het beste is, dat je mag loslaten wat je tegenhoudt en dat je daarbij altijd kunt vertrouwen op je innerlijke wijsheid.