Amethist - Wijsheid & Intuïtie

Amethist - Wijsheid & Intuïtie

Amethist is een zeer spirituele edelsteen met een zuivere en hoge vibratie. 

Het is de steen van het Derde Oog. De energie van amethist opent je voorhoofdchakra en activeert je intuïtie en helderziende gaven. 

De edelsteen brengt je in contact met je eigen innerlijke wijsheid en de inspirerende boodschappen van je Hogere Zelf. Amethist is ook een antenne voor spirituele begeleiding vanuit het rijk van gidsen, engelen en lichtwezens.

De energetische trilling van amethist nodigt je uit om ontvankelijker te zijn voor je eigen onbewuste wijsheid en innerlijke kompas. In die zin is amethist een wegwijzer en een kompas voor mensen die hun leven willen leiden vanuit het hart, in plaats van het verstand. Met amethist als gids en versterker van de wijsheid van je ziel, kun je betere keuzes maken en je zuivere, hartstochtelijke idealen omzetten in krachtige daden.

Amethist is de edelsteen van Intuïtieve Ontwikkeling.

De paarse kristallen stimuleren het contact van je hogere bewustzijn met je normale bewustzijn, waardoor je gedachten in kwaliteit toenemen. Tevens zorgt amethist ervoor dat je je intuïtieve signalen (de gebeurtenissen en dingen die je meemaakt) zelf goed kunt vertalen naar wegwijzers en praktische handvatten op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling. De edelsteen helpt om je innerlijke wijsheid te duiden, zodat je die kunt gebruiken als innerlijk kompas op weg naar een leven van wijsheid en vreugde.
 

Dag en nacht.

De kracht van amethist is sterk en constant en de werking is continu. Je kunt de edelsteen overdag dragen als prachtig sieraad. 's Nachts kun je een amethist hanger onder je hoofdkussen of op je nachtkastje leggen. Of leg een mooi ruw stuk amethist onder je bed. 
 

Terug naar blog

Bekijk deze edelstenen en sieraden