Angel Aura Quartz - Energie van de Engelen

Angel Aura Quartz - Energie van de Engelen

Angel Aura kwartskristal is zeer helder bergkristal van hoge kwaliteit, verrijkt met de fijne energie van verneveld goud en platina.

Angel Aura verstevigt het kleurenspectrum in je aura en geeft een zachte, hemelse heling aan emotionele processen. Van de steen wordt gezegd dat hij de hulp en wijsheid van de engelen aantrekt.

Normaal gesproken gaan wij er vanuit dat door de mens gemaakte materialen lang zo krachtig niet zijn als de schatten van Moeder Aarde. Bij Angel Aura ligt dat anders: de helderste en meest krachtigste bergkristallen uit Brazilië worden verrijkt met vernevelde edelmetalen zoals goud, zilver, titanium en platina. Deze edelmetalen verzegelen als het ware de kracht van het kristal, en zorgen dat het bergkristal een zeer hoge frequentie van licht blijft aantrekken: de energie uit het Rijk der Engelen.

Onvoorwaardelijke liefde en emotionele healing

Angel Aura is de perfecte steen als je bepaalde levenslessen in je eigen tempo wilt leren, zonder dat je jezelf uitput en zonder dat het te intens of spannend voelt. Angel Aura schept de ideale omstandigheden voor het verwerken en loslaten van karma, omdat de engelen zowel speelse als serieuze energie uitstralen. Angel Aura helpt om ja te zeggen tegen het leven, met een onschuldige openheid en enthousiasme voor nieuwe avonturen, maar zonder de druk en stress die vaak bij het leven van alledag komt kijken.
Angel Aura troost je innerlijk kind, maakt je vrolijk, geeft een "dartele" energie en stemt je ondertussen subtiel en fijntjes af op je hogere zelf en je levendoelen.

Terug naar blog

Bekijk deze edelstenen en sieraden