Bergkristal - Energie & Bewustzijn

Bergkristal - Energie & Bewustzijn

Bergkristal werkt positief in op lichaam en geest:

  • Vergroot het bewustzijn
  • Zorgt voor een toename van energie
  • Stimuleert het zelfgenezend vermogen
  • Brengt kalmte in emoties zodat je weer helder kunt denken
  • Versterkt en versnelt je spirituele ontwikkeling
Bergkristal resoneert met je kern, met je innerlijke gevoel van waarheid en zuiverheid. Bij kinderen stimuleert bergkristal concentratie en het ontdekken van het ware zelf en individuele eigenheid. Volwassenen kunnen via bergkristal hun spirituele connectie en energetisch bewustzijn weer terugvinden. 

De edelsteen helpt je om gedurende de dag de verbinding met je Hogere Zelf toe te laten en vast te houden. Hierdoor zal het mogelijk zijn voor je om vanuit een breder, wijzer perspectief te leven en de keuzes te gaan maken die bevorderlijk zijn voor de ontwikkeling van je ziel. Wanneer je in verbinding met je Hogere Zelf leeft, ben je in staat om meer zuivere kosmische energie door je aura te laten stromen, waardoor je meer mentale, fysieke en emotionele kracht opbouwt. Meer bewustzijn, meer energie: je kunt dan nog voller leven vanuit licht en liefde. 

Het kristal vormt een brug van licht en energie, en helpt je om snel te schakelen tussen intuïtie, focus, concentratie, aandachtig werken en spiritueel bewustzijn. Bergkristal brengt al deze lagen van je mind met elkaar in contact en verbinding.
Bergkristal opent ook het kanaal van je kruinchakra waardoor je de wijsheid van je Hogere Zelf kunt verankeren in je dagelijkse bewustzijn. Bereid je voor op nieuwe inzichten, hemelse inspiratie en momenten van Hoger Weten waarin je de volheid van je spiritualiteit kunt ervaren!

Terug naar blog

Bekijk deze edelstenen en sieraden