Carneool - Ik Mag Er Zijn

Carneool - Ik Mag Er Zijn

Carneool brengt gevoelens van warmte, vrede en acceptatie.

De edelsteen helpt je om beter te leren luisteren naar je eigen behoeften. De warme energie van Carneool leert je een belangrijke les: "Ik mag er zijn, want ik ben er al".

Carneool geeft kracht aan het tweede chakra.

De edelsteen Carneool stimuleert je tweede chakra, het energiecentrum in de buik. Hiermee maak je contact met je gevoelsleven en emotionele basisbehoeften. Carneool verwarmt je van binnen, en verstevigt de band met de diepere lagen van jezelf. Vanuit hier kun je je vredig en veilig voelen. De steen helpt je om thuis te komen bij jezelf. 

Carneool herstelt de belangrijkste relatie in dit leven: de verbinding met jezelf.

De spirituele levensles van Carneool is zelfacceptatie. De verwarmende energie van de edelsteen nodigt je uit om te ervaren hoe het is om niet meer over jezelf te oordelen, om minder steng voor jezelf te zijn, en om alles te voelen in plaats van te overdenken. Dat hernieuwde contact met je gevoel geeft je zelfverzekerdheid, moed en een gezonde portie liefde voor jezelf. 
Je kunt deze steen iedere ochtend, middag en avond even in je hand houden en affirmeren: "Ik ben veilig. Mijn emoties zijn waardevol. Ik mag er zijn, want ik ben er al!"

Terug naar blog

Bekijk deze edelstenen en sieraden