Chalcedoon - De Elfensteen

Chalcedoon - De Elfensteen

Chalcedoon, ook wel de Elfensteen genoemd, stemt je af op het ritme van de natuur en je innerlijke flow.

Chalcedoon helpt je om je bewust af te stemmen op jouw innerlijke ritme. Alles stroomt, al het leven pulseert en is onderhevig aan eb en vloed, yin en yang, actie en rust, groei en transformatie. De edelsteen helpt je om jouw persoonlijke ritme en flow te ontdekken.

Deze hemelsblauwe steen brengt je opnieuw in contact met Moeder Aarde en natuurwezens, vandaar dat deze edelsteen ook wel de Elfensteen wordt genoemd. Vanuit de connectie met de natuur kun je je eigen leefritme kalmeren, gevoelens van haast loslaten en in een heerlijke flow komen.

Tune in op je innerlijke frequentie van Flow

De natuur, Moeder Aarde, zendt non-stop grote golven van liefde, kalmte, kracht en oeroude wijsheid uit. Chalcedoon maakt je hier ontvankelijk voor, zodat je je hoofd uit kunt zetten en je kunt overgeven aan de natuurlijke stroom, de kosmische flow, je innerlijke ritme. Zo leer je dat er een tijd is van beweging en inspanning, en een tijd van rust en stilte. Deze energieën wisselen elkaar continu af in een oeroud tempo en ritme. Hiernaar luisteren, je hierop afstemmen, geeft je leven flow.

Terug naar blog

Bekijk deze edelstenen en sieraden