Lapis Lazuli - Moed & Zelfvertrouwen

Lapis Lazuli - Moed & Zelfvertrouwen

Lapis is de steen van het keelchakra: expressie, creativiteit, assertiviteit, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Lapis is ook een vriendschapssteen. Hij helpt tegen gevoelens van eenzaamheid en prikkelbaarheid.

Lapis Lazuli helpt om jezelf beter te uiten, om te zeggen wat je vindt en om jezelf aan de wereld te durven laten zien zoals je werkelijk bent. De helende kracht en positieve invloed van Lapis op je keelchakra zorgt ervoor dat je jezelf de moeite waard gaat vinden. Dit leidt tot positieve gedachten over jezelf en een toename van zelfvertrouwen. De edelsteen in deze hanger geeft je de moed om iets te durven, en het lef om iets te doen!

Ken jezelf, ken je eigenwaarde.

Lapis Lazuli is een goede edelsteen om te werken aan een positief zelfbeeld. De edelsteen opent je ogen voor de spirituele waarheid van je ziel: het feit dat je er mag zijn, wie en hoe je ook bent. Jouw persoonlijke voorkeuren, je mening en je unieke talenten zijn net zo waardevol en mooi als die van ieder ander. Lapis maakt je trots op jezelf, maar accentueert ook de gelijkwaardigheid van alle levende wezens. Lapis is de steen die je laat zien dat ook jij belangrijk bent. Deze koningsblauwe edelsteen helpt je om karaktereigenschappen of talenten die je hebt onderdrukt nu toch aan de buitenwereld te laten zien. Durven en doen, durven en delen, durven en leven!

Terug naar blog

Bekijk deze edelstenen en sieraden