Malachiet - Vrijheid

Malachiet - Vrijheid

Malachiet is de edelsteen van transformatie en het opheffen van emotionele blokkades. De steen opent het hart, brengt levenslust en blijdschap. Malachiet werkt positief in op trauma's en helpt ons positiever te denken.

Malachiet staat voor vrijheid, keuzekracht en vrije wil.

Malachiet helpt om beperkende patronen te doorbreken. Deze prachtige groen met zwarte edelsteen stimuleert het loslaten van het oude, om daarna bewust nieuwe keuzes te kunnen maken. Malachiet brengt je in contact met je idealen, wensen en voorkeuren en geeft je de energie om je doelen na te streven.

Malachiet en de energie van vrijheid

Malachiet helpt je om vanuit liefde voor jezelf, vrijheid en vrije wil uit je beperkende patronen te stappen. Deze hanger brengt je energiestroom weer op gang en helpt om uit een stilstand te komen. Het zet je energie in beweging en zorgt voor vooruitgang én de benodigde aarding.
Malachiet helpt je in te zien dat je bijzonder en van waarde bent. De edelsteen helpt je om zichtbaar te maken wat jij te geven hebt. Dus kom uit de schaduw en stap in het licht, laat deze steen je inspireren. Vertrouw op je eigen kunnen, haal diep adem en ga vol goede moed je levensavontuur aan. Leef je leven!

Terug naar blog

Bekijk deze edelstenen en sieraden