Opaliet - Passie & zuivering

Opaliet - Passie & zuivering

Opaliet is een door de mens gemaakte edelsteen met dezelfde chemische samenstelling en werking als de zeer kostbare edelsteen opaal. Opaliet kun je extra opladen in maanlicht, dat is heel goed voor de werking.

Een energetische zuivering die rechtstreeks op blokkades inwerkt.

Opaliet zuivert je energie. Emoties en overtuigingen die geen doel dienen of niet langer nuttig zijn voor jouw groei en geluk, worden naar de oppervlakte gebracht zodat je ze kunt helen, verwerken en loslaten. Dit maakt opaliet tot een confronterende en intense steen, en ook een uiterst doeltreffend hulpmiddel op je persoonlijke pad van ontwikkeling.

Als je opaliet draagt, geef je je "ja-woord" aan het universum voor het ontvangen van nieuwe inzichten, betekenisvolle gebeurtenissen en doorbraken in je bewustzijn.

Het helen van blokkades zorgt voor een direct waarneembare toename van vitaliteit, passie en levenslust.

Blokkades op het gebied van relaties, zelfbeeld en eigenwaarde, emotionele verwerking en fysieke/seksuele expressie kunnen door opaliet losgemaakt worden, zodat je ze kunt helen en loslaten. Opaliet stimuleert dat loslaten ook door de intens zuiverende werking.

Eenmaal losgelaten blokkades scheppen ruimte - ruimte voor nieuwe positieve prikkels, voor levenslust, voor het vrij en bewust volgen van je hart. Opaliet is ook de steen van passie en levensvreugde.

Opaliet kan je een gevoel van extase en genot geven zoals je dat nog nooit hebt ervaren. Hou je vast, ontspan, laat oude energie los en... geniet!

Andere voordelen en positieve effecten van het dragen van opaliet:

  • Geeft verlichting bij hoogsensitiviteit
  • De steen ondersteunt bij hormonale en overgangsklachten
  • Opent de kruinchakra voor spirituele inzichten
  • Helpt je om betekenisvolle dromen te onthouden
  • Ondersteunt bij het loslaten van de prikkels en drukte van je dag
  • Opaliet verhoogt de seksuele energie en het libido
  • De steen reinigt je aura en de ruimte waar hij zich in bevindt

Je kunt deze edelsteen iedere dag dragen, maar ook alleen op dagen of momenten dat je behoefte hebt aan de specifieke heelkrachten van opaliet. Je kunt de steen ook onder je kussen of nachtkastje leggen.

De ene opaliet is melk-achtiger en minder transparant dan de andere.

Terug naar blog

Bekijk deze edelstenen en sieraden