Rhodoniet - Eerste Hulp bij Ongemak

Rhodoniet - Eerste Hulp bij Ongemak

Deze steen kan de eerste schrik verzachten en helpen om jezelf te hervatten als je uit het veld geslagen bent. Rhodoniet aardt en voert heftige, overtollige energie af. Goed bij paniekaanvallen.

Als alles je even teveel is

Het leven zit vol prikkels. We hebben niet alles onder controle. Er gebeurt veel, zowel positief als negatief. En positieve prikkels zijn ook prikkels, dus soms stroomt je incasseringsvermogen even over, dan is het emmertje vol. Je merkt dan dat je sneller en oppervlakkiger ademhaalt, dat je duizelig wordt, of dat je gedachten en gevoelens over elkaar heen tuimelen. Op dat soort momenten is de edelsteen rhodoniet je redder in nood.

Je openstellen voor de energie van Rhodoniet

Leg de rhodoniet op je buik als je je bedreigd voelt of als het je allemaal even teveel wordt. Leg je schrijfhand op de rhodoniet, en laat de steen en je hand rustig meedeinen op het ritme van je ademhaling. Probeer niets te forceren, adem in het tempo waarin je ademt, de ademhaling wordt vanzelf weer kalmer en voller. Ontspan, richt je aandacht op de steen, en laat je meevoeren op de balancerende energiestroom van rhodoniet.

Terug naar blog

Bekijk deze edelstenen en sieraden