Tijgeroog - Kracht & Bescherming

Tijgeroog - Kracht & Bescherming

Tijgeroog is een beschermende steen die de innerlijke wijsheid voedt. Hij brengt je in contact met je eigen creativiteit en je vermogen om jezelf te uiten. De steen reinigt je aura en helpt je om bij je eigen energie te blijven.

De edelsteen Tijgeroog geeft warmte en kracht, net als de zon.

De spirituele levensles van tijgeroog is grenzen stellen. De verwarmende energie van de edelsteen nodigt je uit om te ervaren hoe het is om assertiever en stelliger te zijn. Om ook eens "nee" te durven zeggen, en om duidelijk aan te geven wat je wel en niet prettig vindt. 

De edelsteen tijgeroog helpt je om stevig in je centrum te blijven in een drukke wereld. De edelsteen vergroot ook je persoonlijke energieveld (aura) en zorgt voor een uitstraling vol positiviteit, authenticiteit en kracht. De spirituele levensles van tijgeroog is grenzen stellen. De verwarmende energie van de edelsteen nodigt je uit om te ervaren hoe het is om assertiever en stelliger te zijn. Om ook eens "nee" te durven zeggen, en om duidelijk aan te geven wat je wel en niet prettig vindt. 

Het dragen van een tijgeroog edelsteen ondersteunt op twee manieren bij het vergroten van je energetische uitstraling:

  • De edelsteen geeft gedurende de dag energie af die je derde chakra activeert en daarmee je aura verstevigt en vergroot
  • Door het dragen en het voelen van de steen, blijf je jezelf bewust van dit proces en vergroot je je betrokkenheid bij je eigen energetische welzijn. Iedere keer als je de edelsteen of een sieraad met tijgeroog ziet, voelt of afdoet, verbindt je geest zich met dit hogere doel.
Terug naar blog

Bekijk deze edelstenen en sieraden