Witte Jade - Vertrouwen & Loslaten

Witte Jade - Vertrouwen & Loslaten

Witte Jade ondersteunt jou op je spirituele pad

Gezonde keuzes maken, jezelf erkennen en serieus nemen... De energie van bewustwording en transformatie is een liefdevolle, maar ook zeer krachtige energie. Ze zorgt ervoor dat er situaties gecreëerd worden die je triggeren om te helen. Uiteraard voelt dit niet altijd even prettig, maar de uiteindelijke voordelen zijn natuurlijk groot.

Het proces van spirituele groei daagt je uit om los te laten wat je niet meer dient en nog meer in je kracht te gaan staan, en om te vertrouwen op je eigen pad en wijsheid. Sommige van ons zitten nog middenin dit proces en anderen zitten in een afrondende fase. Mocht je je wat vermoeider of gevoeliger voelen dan normaal, dan kan dit dé reden zijn.
Tijdens je ontwikkeling zul je opnieuw uitgedaagd worden om voor jezelf te kiezen, om voor jezelf te gaan staan en je grenzen aan te geven, vanuit liefde voor jezelf en de ander.
We weten dat dit niet altijd even gemakkelijk is en daarom hebben we een prachtige energie voor je die jou in dit proces kan ondersteunen en dat is de Healing Hands hanger met Witte Jade.

Verbreek energetische koorden en maak ruimte voor licht en liefde

Witte Jade zorgt ervoor dat de energetische koorden die tussen jou en andere personen zijn ontstaan, worden gereinigd en waar nodig worden losgemaakt, zodat je vrijwel direct terug komt te staan in jouw eigen kracht. Het helpt je om de gezondere keuzes voor jezelf te maken, om dingen die je niet meer nodig hebt direct te kunnen loslaten, zonder teveel te piekeren.
Ook zal de Jade als je haar vasthoudt de achterkant van het hartchakra reinigen en verder openen en er op die manier voor zorgen dat het vertrouwen in de kosmos hersteld wordt. De kosmos heeft het allerbeste met je voor en eenmaal in lijn met haar verkeer je in een continue flow. De witte Jade zorgt voor een perfecte reinigende werking waar je heerlijk rustig van kunt worden in tijden van stress en verandering.

Een edelsteen die helpt om los te laten en te leren vertrouwen dat alles voor een reden gebeurt

Witte jade is een edelsteen die jou het vertrouwen kan geven dat je soms genoeg hebt aan jezelf, en dat je daarom ook voor jezelf mag kiezen. Jij verandert, je leven verandert, en je vriendschappen en verbintenissen veranderen met je mee. Nieuwe mensen komen dichterbij je, en andere zielen zullen hun eigen pad mogen gaan, met hun unieke waarheid en wijsheid.
Loslaten is ruimte geven aan jezelf, en daarmee ook ruimte geven aan de ander.

Terug naar blog

Bekijk deze edelstenen en sieraden