Aanbieding! Lapis Lazuli hanger "ZELFVERTROUWEN & MOED"

Jaspis hanger "AARDEN & ACTIE"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 14,95

€ 9,95

-€ 5,00

Jaspis is de edelsteen van het eerste chakra, ook wel de stuit- of wortelchakra genoemd. De steen is bijzonder geschikt voor mensen die teveel in hun hoofd zitten.

Blokkades in dit chakra kunnen door jaspis geheeld worden. Hierdoor kun je vermoeidheid transformeren naar levenslust, en afwezigheid naar concentratie en goed gegrond zijn in het hier en nu.

Meer details

product description

De spirituele kracht van jaspis gaat schuil in het vermogen van de steen om je eerste chakra te activeren. Dit is het energiecentrum waarmee je jezelf neerzet op Moeder Aarde, en waar je de power ontdekt die je nodig hebt om je levensdoel te realiseren. 

Het bij je dragen van jaspis (bijvoorbeeld in de vorm van deze mooie hanger) heeft op zichzelf al een helende en ondersteunende werking, maar je kunt het effect vergroten door de edelsteen iedere ochtend voor het dragen op te laden met een positieve affirmatie. Affirmaties zijn bewuste formuleringen van waarheden en doelen waarmee je blokkades en onbewuste patronen kunt oplossen. Met een affirmatie kun je jezelf bevrijden van iets wat niet langer zinvol is in je gedrag, energie en bewustzijn. Hier lees je de affirmatie die bij jaspis en bij het eerste chakra hoort:

Ik ben sterk, gezond en capabel.
Ik ben en blijf in het hier en nu.
Ik neem mijn plek op aarde in en gebruik mijn energie bewust en creatief zodat ik een waardevolle bijdrage lever aan het grote geheel.

Als je deze positieve affirmatie iedere dag driemaal bewust en langzaam hardop of in jezelf voorleest, gaat de tekst werken als een toverspreuk: een uitnodiging aan het universum en je onderbewuste vermogens om twijfel en angst te transformeren naar vertrouwen en kracht.

Bij deze bijzondere tijgeroog edelsteen hanger ontvang je de Eerste Chakra Affirmatie Spreuk op een papiertje bij je hanger, zodat je direct kunt gaan beginnen met affirmeren.