Nieuw Aanbieding! Jaspis hanger "AARDEN & ACTIE"

Groene Jade hanger "GELUK"

€ 14,95

€ 9,95

-€ 5,00

Groene Jade is een typische gelukssteen, een amulet voor positiviteit en voorspoed.

De edelsteen opent het hartchakra en helpt om blokkades op te lossen. Deze kostbare edelsteen werd in de Chinese oudheid al verwerkt in sieraden, beelden en magische amuletten.

Meer details

product description

De spirituele kracht van jade gaat schuil in het vermogen van de steen om je hartchakra te activeren. Dit is het energiecentrum waarmee je je geeft en ontvangt, en liefde en schoonheid ervaart. Blokkades in het hartchakra kunnen door jade geheeld worden. Hierdoor maken remmingen plaats voor een gevoel van vrijheid, verlegenheid voor openheid, en gevoelens van minderwaardigheid worden getransformeerd naar vertrouwen en een optimistische levenshouding.

Het bij je dragen van jade (bijvoorbeeld in de vorm van deze mooie hanger) heeft op zichzelf al een helende en ondersteunende werking, maar je kunt het effect vergroten door de edelsteen iedere ochtend voor het dragen op te laden met een positieve affirmatie. Affirmaties zijn bewuste formuleringen van waarheden en doelen waarmee je blokkades en onbewuste patronen kunt oplossen. Met een affirmatie kun je jezelf bevrijden van iets wat niet langer zinvol is in je gedrag, energie en bewustzijn. Hier lees je de affirmatie die bij jade en bij het hartchakra hoort:

Vandaag kies ik voor vreugde.
Ik open mijn hart voor geluk en voorspoed.
Met mijn positieve energie creëer en vermenigvuldig ik alle mooie elementen in mijn leven.
Ik ontvang, deel en schenk mijn geluk moeiteloos.

Als je deze positieve affirmatie iedere dag driemaal bewust en langzaam hardop of in jezelf voorleest, gaat de tekst werken als een toverspreuk: een uitnodiging aan het universum en je onderbewuste vermogens om twijfel en angst te transformeren naar vertrouwen en kracht.

Bij deze bijzondere groene jade edelsteenhanger ontvang je een zwarte veter van 65 cm die je zelf op de juiste lengte kunt knopen. Tevens ontvang je de Hartchakra Zelfvertrouwen & Moed Affirmatie Spreuk op een papiertje bij je hanger, zodat je direct kunt gaan beginnen met affirmeren.


De nieuwste producten Bekijk alle nieuwe producten


Recent door jou bekeken