Lapis Lazuli hanger "ZELFVERTROUWEN & MOED"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 14,95

€ 9,95

-€ 5,00

Lapis lazuli gaat opent je keelchakra. Dit is het energiecentrum waarmee je expressie, creativiteit en wilskracht reguleert.

Blokkades in dit chakra kunnen door lapis lazuli geheeld worden. Hierdoor maken remmingen plaats voor een gevoel van vrijheid, verlegenheid voor moed, en gevoelens van minderwaardigheid worden getransformeerd naar meer zelfvertrouwen.

Meer details

product description

Het bij je dragen van lapis lazuli (bijvoorbeeld in de vorm van deze mooie hanger) heeft op zichzelf al een helende en ondersteunende werking, maar je kunt het effect vergroten door de edelsteen iedere ochtend voor het dragen op te laden met een positieve affirmatie. Affirmaties zijn bewuste formuleringen van waarheden en doelen waarmee je blokkades en onbewuste patronen kunt oplossen. Met een affirmatie kun je jezelf bevrijden van iets wat niet langer zinvol is in je gedrag, energie en bewustzijn.

De affirmatie van lapis lazuli is:
“Ik heb de moed en vrijheid om mijn innerlijk leven op een positieve manier uit te drukken en een creatieve bijdrage te leveren aan de wereld om mij heen. Ik ervaar de ruimte om mijn vrije wil in te zetten op de manier die bij mij past. Ik neem de ruimte om mijzelf te zijn.”

Bij deze bijzondere lapis lazuli edelsteenhanger ontvang je een zwarte veter van 65 cm die je zelf op de juiste lengte kunt knopen.