Seleniet Chakra hanger "Kundalini Kracht"

€ 19,99

€ 16,49

-€ 3,50

Seleniet heeft een zachte, zuivere energie die beschermt, reinigt en kalmeert. De steen staat ook bekend als "Engelensteen".

Deze seleniet hanger is verrijkt met zeven edelstenen die de zeven chakra's activeren. Als alle zeven chakra's open, actief en volledig ontplooid zijn, spreken we van "Kundalini Kracht". 

Meer details

product description

Reinig alle chakra's met deze Seleniet hanger

Het witte mineraal seleniet is genoemd naar Selena, de godin van de maan. Seleniet reinigt, het herstelt de puurheid en positiviteit van andere stenen, maar ook van onze eigen energie, gedachten en emoties. Het mineraal ontprikkelt en kan helpen bij overprikkeling, hoogsensitiviteit en rusteloosheid. 
Seleniet heeft een zachte, zuivere energie die beschermt, reinigt en kalmeert.


Deze seleniet hanger is verrijkt met zeven edelstenen die de zeven chakra's activeren. Als alle zeven chakra's open, actief en volledig ontplooid zijn, spreken we van "Kundalini Kracht". 

  • Granaat (rood): basischakra = gezondheid, vitaliteit, lichamelijk welzijn
  • Carneool (oranje): buikchakra = emotioneel welzijn, veiligheid, sensualiteit
  • Citrien (geel): zonnevlecht = mentale kracht, individualiteit en gezonde grenzen
  • Peridoot (groen): hartchakra = liefde, sociale leven, spontaniteit
  • Watersaffier (blauw): keelchakra = expressie, assertiviteit, creativiteit
  • Amethist (paars): derde oog = intuïtie, wijsheid, wensen en idealen
  • Maansteen (wit): kruinchakra = spiritualiteit, zingeving, verlichting


Dit bijzondere sieraad staat symbool voor de Kundalini Kracht: de gebundelde kracht van alle zeven chakra's

De zeven energiecentra langs de ruggengraat hebben allemaal hun eigen functie. Zijn ze alle zeven wakker, actief en uitgebalanceerd, dan lossen alle blokkades op en kan je energie onbelemmerd stromen. Dit noemt men ook wel de Kundalini ervaring: een gevoel van vrijheid, extase en spirituele eenheid. Deze prachtige seleniet hanger met zeven chakra edelstenen stimuleert de Kundalini staat van zijn.

Deze seleniet hanger is zelfreinigend en laadt zichzelf op. Dit is een fantastische eigenschap van seleniet. Je kunt dus ook andere edelstenen en sieraden met stenen tegen deze hanger aanleggen, dan worden ze in een nacht tijd automatisch schoongemaakt en positief geactiveerd!

Limited edition... slechts 65 hangers in voorraad.

We hebben deze hanger nieuw in ons assortiment, er zijn eerst 65 binnengekomen uit India. In het voorjaar van 2022 komt er weer nieuwe voorraad binnen. Wil je deze hanger dragen en de bijzondere gebundelde kracht van de edelstenen ervaren, wees er dan snel bij.

De hanger is ongeveer 5-6 cm lang. Seleniet groeit in staafjes, langwerpig, in lijntjes. Die groeirichting zie je terug in de hanger in de vorm van streepjes en krasjes. Dit zijn geen beschadigingen, maar het is normaal voor het mineraal. Seleniet is een zacht mineraal, het mag niet nat worden. De hangers worden geleverd zonder veter of ketting, maar je kunt als je wilt direct een veter of ketting meebestellen via het tabblad "ACCESSOIRES" boven deze tekst.

accessories