Bergkristal Chakra hanger "Spirituele Energie"

€ 14,99

Bergkristal is de edelsteen van helder zien, helder voelen, helder horen en helder weten. De steen versterkt je paranormale gave.

Bergkristal is de meest gedragen en tevens één van de sterkste kristallen die Moeder Aarde ons heeft geschonken. Deze edelsteen zuivert, activeert, opent en versterkt. Bergkristal stemt jouw persoonlijke energie af op de Spirituele Bron van Licht, Wijsheid en Liefde.

Meer details

product description

Met de hand gemaakte hanger: de Spirituele Energie van Bergkristal activeert je Chakra's

Bergkristal brengt je in contact met je gave om in contact te treden met je Hogere Zelf en de spirituele gaven van helder zien, helder voelen, helder horen en helder weten. Bergkristal is daardoor een antenne voor kennis, kracht en bewustwording.

Deze bergkristal hanger is verrijkt met zeven edelstenen die de zeven chakra's activeren. De edelstenen brengen de chakra's ook onderling in balans. Als alle zeven chakra's open, actief en volledig ontplooid zijn, stroomt universele, kosmische kracht vrijuit door alle energiecentra. 

  • Granaat (rood): basischakra = gezondheid, vitaliteit, lichamelijk welzijn
  • Carneool (oranje): buikchakra = emotioneel welzijn, veiligheid, sensualiteit
  • Tijgeroog (geel): zonnevlecht = mentale kracht, individualiteit en gezonde grenzen
  • Aventurijn (groen): hartchakra = liefde, sociale leven, spontaniteit
  • Turqueniet (lichtblauw): keelchakra = expressie, assertiviteit, waarheid
  • Lapis (donkerblauw): derde oog = intuïtie, wijsheid, wensen en idealen
  • Amethist (paars): kruinchakra = spiritualiteit, zingeving, verlichting

Dit bijzondere sieraad staat symbool voor jouw Hogere Zelf en de gebundelde kracht van alle zeven chakra's.

De zeven energiecentra langs de ruggengraat hebben allemaal hun eigen functie. Zijn ze alle zeven wakker, actief en uitgebalanceerd, dan lossen alle blokkades op en kan je energie onbelemmerd stromen. In combinatie met het krachtige bergkristal zorgt dit voor een zuivere connectie met Boven, met je Hogere Zelf en met je spirituele gidsen. Informatie, kennis en healing kan onbeperkt en snel stromen, vanuit de kosmos. via het bergkristal, door je zeven chakra's. Dit vergroot en versterkt je persoonlijke kracht en paranormale gaven.

Deze bergkristal hanger is sterk, onderschat de werking niet. Draag 'm bewust en met mate, bouw de tijd dat je hem draagt rustig op om jezelf te laten wennen aan de continue instroom van kosmisch licht. Draag de hanger om te beginnen één tot twee uur per dag. en bouw het per week op. Voel je je sterk en zelfverzekerd wanneer je de hanger draagt, verleng de draagtijd dan gerust. Volg je gevoel.
Het kristal is een antenne, een versterker en een bijzondere schakel tussen jou en de kosmos. Je spirituele talenten zullen worden versterkt, zodat je nog duidelijker boodschappen door zult krijgen en nog meer kunt vertrouwen op je intuïtie en de subtiele waarnemingen van je geest. Open je hart voor meer licht, liefde en kennis!

Bestel jouw bergkristal chakra hanger "Paranormale Vermogens".

We hebben deze hanger nieuw in ons assortiment, er zijn eerst 65 binnengekomen uit India. In het voorjaar van 2022 komt er weer nieuwe voorraad binnen. Wil je deze hanger dragen en de bijzondere gebundelde kracht van de edelstenen ervaren, wees er dan snel bij.

De hanger is ongeveer 5-6 cm lang. LET OP: bergkristal is niet helemaal helder, het is geen glas. Houd dus rekening met de natuurlijke troebelheid van de kristallen, het is geen "kristal" zoals "kristallen wijnglazen", maar natuurlijk bergkristal dat diep in de aarde is gegroeid. Je ziet lijnen en lagen in de kristallen, daardoor komen ze tot leven. Deze kristalpunten zijn net als de met de hand erop aangebrachte chakra edelsteentjes onregelmatig en niet recht van vorm: puur natuur, zoals Moeder Aarde ze heeft gemaakt!
De hangers worden geleverd zonder veter of ketting, maar je kunt als je wilt direct een veter of ketting meebestellen:

accessories