Levertijden november en december 2020

We nemen je bestelling zo snel mogelijk in behandeling en we verzenden 95% van de bestellingen binnen 24 uur. Bestel je naar aanleiding van een online nieuwsbrief of Facebook-actie, dan kan het door drukte tot 48 uur duren voor we je bestelling overdragen aan PostNL en DHL.

PostNL en DHL hebben soms achterstanden

We leven in bijzondere tijden. De postdiensten hebben het druk en werken met man en macht om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen.
Zowel PostNL als DHL hebben door de corona-crisis echter achterstanden in de bezorging en sorteerproblemen op hun verdeelcentra. Dit komt door meer zieken dan normaal. Tevens vertragen de corona maatregelen in hun sorteercentra soms de processen.
Het kan voorkomen dat je bestelling hierdoor langer onderweg is dan je gewend bent. We maken doorlooptijden mee van 8 WERKdagen (dus geen weekenden en maandagen meegerekend). We hopen dat je begrijpt dat wij als webwinkel hier geen invloed op uit kunnen oefenen. We staan in nauw contact met PostNL en DHL en we weten dat ze hun best doen en dat ook de vertraagde zendingen uiteindelijk hun weg vinden naar jouw thuis.

Contact opnemen bij vertraagde zendingen

Door de vertragingen gaan wij er minder snel van uit dat zendingen zoek zijn geraakt. We sturen zendingen daardoor minder snel opnieuw op, simpelweg omdat we de postbezorgers de kans willen geven om je bestelling alsnog netjes te bezorgen, en ook om te voorkomen dat je je bestelling opeens dubbel in huis hebt. Eentje terugsturen is dan ook weer zo'n gedoe....
We rekenen op je geduld en begip. Wil je toch de status van je zending even controleren bij ons, houd dan rekening met het volgende:

  • Vermeld je volledige adresgegevens. Zonder deze gegevens kunnen we je vraag NIET in behandeling nemen.
  • Neem alleen contact op als je bestelling minimaal 8 werkdagen onderweg is en nog niet bezorgd is. Acht werkdagen lijkt lang, maar is in deze drukke en bijzondere tijd helaas geen uitzondering. Acht werkdagen is exlusief zaterdagen, zondagen en maandagen. Is je bestelling korter onderweg, dan kan het alsnog bezorgd worden en zullen we nogmaals een beroep doen op je begrip en geduld.

Bestel op tijd

Ben je van plan om je cadeau's voor de feestdagen bij ons te bestellen? Hartstikke fijn! We vragen je om tijdig te bestellen. De drukte zal alleen maar toenemen naarmate we de laatste weken van 2020 naderen.