Cursussen en workshops in Aurana's Pakhuis

Alle cursussen en workshops worden gegeven in het pakhuis van de spirituele winkel AURANA in het oude stadscentrum van Hoorn. Een monumentaal pand met twee verdiepingen vol oosterse kleden, kussens, beelden en kristallen: een bijzondere sfeer die ontspant, betovert en inspireert.

Het pakhuis is te bezoeken op afspraak, bijvoorbeeld voor het uitkiezen van een klankschaal zonder de drukte en bijgeluiden van klanten in onze winkel, of voor het in alle rust uitzoeken van edelstenen, meditatiekussens, sieraden of boeken over een bepaald onderwerp. Bas, Barry of Desiree kunnen je bij zo'n private shopping sessie adviseren en tips geven over het gebruik van de artikelen. Verder zijn er regelmatig cursussen in het pakhuis. De ruimte is onder bepaalde voorwaarden ook te huur voor wekelijks terugkerende activiteiten op het gebied van spiritualiteit, meditatie en persoonlijke groei.
Adres: Glop 15, 1621 ES, Hoorn.

Reiki Cursussen

reiki cursus hoorn

Iedereen kan reiki leren!

Reiki is een eenvoudige en heel effectieve methode om te leren hoe je beter met je energie omgaat. Tijdens een reiki cursus ontdek je hoe je de levensenergie in jezelf en anderen kunt ervaren, opladen en laten stromen.

De energie raakt body, mind en ziel, brengt ontspanning, balans, kracht en inzicht. Het beoefenen van reiki brengt meer rust in je leven, en geeft een gevoel van veiligheid, helderheid en vertrouwen. Tevens kan het verlichting bieden bij diverse fysieke spanningen en ongemakken. Bijna iedere maand kun je bij Aurana terecht voor de ééndaagse reiki basiscursus (reiki 1) en de verdiepingscursus (reiki 2).

Eerstvolgende cursus reiki 1: 3 september, 10 september, 8 oktober, 12 november
Eerstvolgende cursus reiki 2: 17 september, 5 november

meer info & aanmelden

Reiki Master Dagopleiding

reiki master opleiding hoorn

Maak je reiki cirkel rond

De volgende stap op jouw pad van reiki en spirituele ontwikkeling.

Samen met Bas Akkerman leer je werken met de master energie en het reiki mastersymbool. We besteden aandacht aan didactiek (lesgeven), coachen en begeleiden, het samenstellen van lesmateriaal. We herhalen daarbij alle reiki 1 en reiki 2 technieken en elementen. Je ontvangt de reiki masterinwijdingen. Na deze inspirerende cursusdag ben je traditioneel Usui Reiki Master en kun je zelfstandig cursussen en inwijdingen geven.

Eerstvolgende cursus: 27 augustus, 24 september, 19 november

meer info & aanmelden
Kundalini Reiki

Laat je persoonlijke energie ontwaken!

Kundalini Reiki is een prachtige en eenvoudig te leren manier om met energie te werken, waarbij gebruikt wordt gemaakt van healing (handoplegging) en meditatie.

Kundalini is de energie die vanaf de basis-chakra (stuit) via de ruggegraat opstijgt naar de kruinchakra. Kundalini Reiki laat je energie ontwaken in een tempo dat bij jou past. Het combineert reiki met inzichten en oefeningen uit oosterse tradities zoals yoga en de chakra's. Iedereen kan Kundalini Reiki leren. Het is een goede manier om kennis te maken met healing, of om je intuïtieve ontwikkeling verder mee uit te breiden. Ervaring met "gewone" reiki is een voordeel, maar niet vereist! Er zijn drie niveau's van werken met deze energie. Het derde niveau is de master/teacher-graad. Tijdens deze workshop wordt je ingewijd in niveau 1 en 2.

Eerstvolgende cursus: voorjaar 2018

meer info & aanmelden

Harmonie in huis

cms-img

Tips & tricks for a happy home

Ons pakhuis is een showroom waar je kunt ontspannen en je hart kunt luchten. Plus, je kunt er inspiratie opdoen voor je eigen woning of bedrijfsruimte.

Samen kijken we naar jouw huis/bedrijf en je dagelijkse routine. Waar en hoe kun je meer rustpunten en ontspanningsmomenten creëren? Waar mag het nog wat meer kleur en diepte krijgen? Desgewenst kunnen we je huis of praktijk aankleden en opleuken met betekenisvolle interieur accessoires zoals edelstenen, wandkleden en oosterse kunst.

Op afspraak, met Barry of Bas

meer informatie

Hooggevoeligheid en Edelstenen

De helende kracht van kristallen.

In ons pakhuis kun je samen met Bas onder het genot van een kopje Yogi Tea alleen of samen met vrienden een persoonlijke edelsteen uitzoeken en aanschaffen.

Samen met Bas inventariseer je welke steen je op basis van welke klachten of doelen op dit punt in je leven nodig hebt. Leer omgaan met hooggevoeligheid met de positieve kracht van jouw persoonlijke kristal. Een sessie duurt een uur, kost € 35,- per persoon en je kunt de edelsteen van je keuze met 10% korting op de winkelprijs aanschaffen.

Op afspraak, met Bas Akkerman

neem contact op

Yoga met Suzanne

VANAF januari 2017

Yoga combineert bewust bewegen, bewust ademen en bewuste aandacht. Een yoga les brengt je in het hier en nu, met een helder hoofd en een open hart.

Yoga kweekt aandacht voor je eigen energie, en geeft inzicht in je leven, je uitdagingen en je doelen. Diep ademhalen en op een milde maar krachtige manier bewegen zorgt voor uithoudingsvermogen, flexibiliteit en een boost in je vermogen om effectief te kunnen ontspannen.

  • Vanaf januari 2017, lessen met Suzanne Bethlehem
  • Iedere maandagochtend (beginners), -middag (mixed) en -avond (gevorderden)
  • Meer info en opgeven voor de lessen kan in de winkel of via su-maliyoga.com