Donut hanger Bergkristal "ENERGIE"

€ 15,99

Bergkristal is de edelsteen van spiritueel bewustzijn, kracht en energie.

Draag deze hanger als je helderheid in je denken wilt scheppen en jezelf wilt bevrijden van gedachten die niet creatief en positief zijn.
Bergkristal geeft nieuwe energie en de kracht om vanuit je hogere bewustzijn je leven vorm te geven.

Meer details

product description

De betekenis van de donut

De ronde vorm van de donut staat voor eenheid, verbinding en oneindigheid. Tevens helpt de donut ons herinneren dat temidden van alles wat wij scheppen en wat ons in beweging brengt, de leegte (dhet mysterie, het spirituele licht) aanwezig is als bron van energie en bewustzijn.

De betekenis van de levensboom

De levensboom staat voor een goede aarding gecombineerd met spiritueel ontwaken - symbool voor de verlichte ziel en de mens die van top tot teen bewust is.

Gebruik en onderhoud van je sieraad

Draag de hanger zo veel en zo vaak als jij wilt. Ook als je al andere edelstenen draagt, kun je deze hanger dragen, mits de betekenis van de gekozen steen niet tegenstrijdig is met de edelsteen die je al draagt.
Reinig je hanger eens per week in maanlicht of met salie of wierook. Houd de hanger niet onder de kraan, water kan het verzilverde metaal aantasten.
Heb je een gevoelige huid? Coat het verzilverde metaal van de hanger met transparante nagellak, dan blijft je sieraad mooi shiny!

Bergkristal is nooit helemaal helder. Het is geen glas ;-)
De kristallen bevatten natuurlijke sluiers, troebele delen en groeivlakken - dit zijn géén barsten of beschadigingen!

accessories