Donut hanger Zoïsiet "HERSTELLEN"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 15,99

Zoïsiet is het moedergesteente waar de edelsteen robijn in groeit. De edelsteen staat voor herstellen en opladen.

Draag deze hanger als je wilt leren hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en liever voor jezelf kunt zijn.
Zoïsiet helpt je om te ontdekken waar je passie ligt, wat je werkelijk gelukkig maakt, en hoe je vanuit rust en vrede kunt leven zonder jezelf te verliezen.

Meer details

product description

De betekenis van de donut

De ronde vorm van de donut staat voor eenheid, verbinding en oneindigheid. Tevens helpt de donut ons herinneren dat temidden van alles wat wij scheppen en wat ons in beweging brengt, de leegte (dhet mysterie, het spirituele licht) aanwezig is als bron van energie en bewustzijn.

De betekenis van de levensboom

De levensboom staat voor een goede aarding gecombineerd met spiritueel ontwaken - symbool voor de verlichte ziel en de mens die van top tot teen bewust is.

Gebruik en onderhoud van je sieraad

Draag de hanger zo veel en zo vaak als jij wilt. Ook als je al andere edelstenen draagt, kun je deze hanger dragen, mits de betekenis van de gekozen steen niet tegenstrijdig is met de edelsteen die je al draagt.
Reinig je hanger eens per week in maanlicht of met salie of wierook. Houd de hanger niet onder de kraan, water kan het verzilverde metaal aantasten.
Heb je een gevoelige huid? Coat het verzilverde metaal van de hanger met transparante nagellak, dan blijft je sieraad mooi shiny!

accessories