Labradoriet Hart hanger "BESCHERM JE HART"

€ 7,99

Labradoriet is een beschermende edelsteen die je helpt om je af te sluiten voor negativiteit. 

De steen ondersteunt bij hooggevoeligheid, en helpt je om bij jezelf te blijven. Je kunt dan bewuster kiezen waar je je hart wel en niet voor openstelt.

Meer details

product description

Ketting of veter meebestellen? Kijk op het tabblad "ACCESSOIRES"


Labradoriet werkt als een heel effectief prikkelfilter, waardoor je bewuster kunt kiezen wat je wel en niet toelaat in je energie en bewustzijn.

De edelsteen Labradoriet helpt je om een energetisch schild van positiviteit en kracht op te bouwen, dat negativiteit afketst en terugstuurt naar de afzender. De steen reinigt je aura en versterkt je uitstraling, zodat je minder beïnvloedbaar bent.
Labradoriet kan je helpen om energie die niet van jou is, snel weer los te laten. Zo kun je midden in het leven staan, zonder dat de wereld je overweldigt. 

Deze prachtige hartvormige labradoriet hanger verzegelt je aura zodat je energie minder snel weglekt. We adviseren om de hanger op de hoogte tussen hart en keel te dragen, daar doet ie zijn werk het beste. Een ketting van 50, 56 of 60 cm kun je bestellen via het tabblad "accessoires" op onze webshop. Maar als je geen ketting mag of wilt dragen (bijvoorbeeld op je werk) kun je het labradoriet hartje ook in je broekzak of BH stoppen. Je mag de hanger iedere dag dragen, maar sowieso op momenten dat je behoefte voelt om beter bij jezelf te blijven.

Het hangertje is ongeveer 2 cm groot. Iedere labradoriet is anders, de kleur wisselt tussen licht- en donkergrijs en de glans (blauwe, gelige of groene waas) kan minder intens aanwezig zijn dan bij de voorbeelden op de foto. Het is een natuurproduct. Llabradoriet heeft soms kleine breuklijntjes en oneffenheden, maar dit hoort bij de steen.

accessories