Groene jade hanger "GELUK"

€ 7,99

Groene jade is in het Verre Oosten het symbool van geluk, voorspoed en positieve energie.

De steen wordt vaak geschonken aan mensen die op reis gaan, een nieuwe onderneming starten of een nieuwe levensfase ingaan. Het is de edelsteen van vriendschap, optimisme en oneindig veel voorspoed en welvaart. Jade geeft een positieve levenshouding, een open hart en gevoelens van blijdschap en dankbaarheid.

Meer details

product description

Ketting of veter meebestellen? Zie tabblad "ACCESSOIRES"

Groene Jade is het ideale geschenk voor iemand die een bepaalde periode wil afsluiten, opnieuw wil beginnen of een nieuwe fase van zijn of haar leven ingaat, waarmee je de persoon een tastbaar amulet van voorspoed en geluk geeft.
Ook fijn voor jezelf als reminder dat het leven altijd positieve en onverwachte geluksmomenten voor je in petto heeft, als je maar goed oplet en goed kijkt!
De steen wordt in China vaak aan de autospiegel gehangen om een veilige reis te bezweren. Maar je kunt dit hangertje ook heel goed aan een ketting of veter dragen. Of stop 'm in je broekzak, in je tas of in je BH. Leg 'm onder je hoofdkussen, op je werkplek, bij de badkamerspiegel, maak 'm vast aan je yogamattas of aan je sleutelbos.

Groene jade is een steen van dankbaarheid en openheid, van vertrouwen dat het leven een schatkist vol mogelijkheden en geluk is.


accessories