Rozenkwarts hanger "INNER CHILD"

€ 14,95

€ 9,95

-€ 5,00

De edelsteen Rozenkwarts staat voor Onvoorwaardelijke Liefde. De steen opent je hartchakra, kalmeert en helpt je om contact te maken met je innerlijk kind.

Het innerlijk kind is dat deel van jouzelf dat altijd onschuldig is en blijft, het deel van je persoonlijkheid dat nooit is veranderd in de kritische volwassene. Het innerlijk kind is zuiver en puur, en van oorsprong ongeremd, vrij en blij.

Meer details

product description

Helaas kan het innerlijke kind beschadigd en bang raken. Soms door kwetsuren van buitenaf, soms ook doordat onze eigen strenge of onzekere kant het kind overschaduwt. We hebben het druk, we willen altijd alles goed en snel doen, en daardoor nemen we vaak niet of minder de tijd om onze speelse, vrolijke en levenslustige kant te koesteren.

Hierdoor kan ons innerlijk kind zich eenzaam, verwaarloosd en somber gaan voelen. Je merkt dit, doordat je een gevoel van gemis of leegte ervaart, of het gevoel hebt dat je nooit helemaal 100% jezelf kan of mag zijn.
Misschien heb je de band met je innerlijk kind minder sterk gemaakt door dingen die je zijn overkomen in je verleden. Of je vindt van jezelf dat je sommige dingen niet meer hoort te doen omdat ze niet passen bij je rol, functie of het beeld dat andere mensen van jou hebben.

Deze Rozenkwarts hanger nodigt je uit om je opnieuw te verbinden met je innerlijk kind, om het op te zoeken en het de onvoorwaardelijke liefde te schenken die het zo hard nodig heeft. Tegelijkertijd keur je hiermee verwaarloosde of verstopte delen van jezelf goed. Stukjes van je karakter die puur en zuiver zijn, die er best mogen zijn en waar je je niet langer voor hoeft te schamen. Hand in hand met je innerlijke kind kun je je overgeven aan een luchtige energie van vrede, veiligheid en volledige acceptatie van wie jij werkelijk bent.