Ruwe Mica "Omarm de Imperfectie"

€ 20,00

Het mineraal Mica helpt je om vrede te sluiten met datgene in jezelf waar je niet tevreden mee bent.

Mica is in deze ruwe vorm een sieraad voor je huis. Dit Aurana Collector's Item brengt je in contact met de universele energieën van Liefde en Genade, wat zich in ons menselijk bewustzijn vertaalt als acceptatie van imperfectie.

Meer details

product description

Aurana Collector's Item.

In de serie Aurana Collector's Items stellen we je graag voor aan de wat zeldzamere ruwe edelstenen en mineralen met een bijzondere uitstraling en helende werking.

Omarm de Imperfectie.

Als mens doen we altijd heel erg ons best. Alles moet mooi, goed, snel en uniek. We zijn erg kritisch op onszelf en we leggen de lat hoog. Mica temt de veeleisendheid en geeft ruimte aan tevredenheid, acceptatie en het besef dat onze imperfectie een bron van schoonheid is. Mica opent je hart, om vol ontroering en begrip te kunnen kijken naar jezelf en je medemens.

Mica helpt je om te realiseren dat andere mensen vaak niet half zo kritisch naar jou kijken als jij naar jezelf. En de energie van dit mineraal nodigt je uit, iedere keer als je je hand erop legt of je ogen erop richt, om met meer liefde naar jezelf te kijken. Deze blik vol mededogen en openheid is tevens de sleutel tot ware transformatie. Groeien en jezelf ontwikkelen gaat immers veel soepeler en fijner als dat vanuit een sfeer van liefde en acceptatie mag, dan vanuit een gevoel van weerstand of onvrede.

Mica transformeert je frons naar een glimlach.

Mica stemt je af op je innerlijke besef van onschuld. Je handelt op basis van wat je weet, de acties van iedereen zijn in overeenstemming met het niveau van bewustzijn dat die persoon heeft. De ene persoon is meer in lijn met de universele liefde en het licht van de ziel dan de ander. Het is niet aan ons om te oordelen. Het is aan ons om te leren van onszelf te houden, zodat we zelf een lichtend voorbeeld mogen zijn.

Mica helpt je om te focussen op wat er goed gaat, en wat je goed doet, in plaats van te blijven hangen in wat er mis zou zijn met jezelf, met de ander, met de wereld. De energie van Mica troost, ontspant en geeft je blije hoop.

Deze ruwe Mica mineralen zijn een lust voor het oog.

Zet een exemplaar op je nachtkastje: het eerste wat je 's ochtends ziet bij het ontwaken is een symbool voor het omarmen van je imperfectie, een reminder dat je mooi bent, precies zoals je bent. Neem het brokje Mica dan mee naar je werkplek of naar de woonkamer. Gedurende de dag kun je naar het mineraal kijken, je ontspannen en ontvankelijk openstellen voor de energie, en op die manier je dag kleuren met de relaxte energie van begrip, aanvaarding en openheid.

De brokjes zijn ongeveer 5 cm groot en van een mooie kwaliteit Mica uit Brazilië. Ieder stuk Mica is anders en uniek. De exemplaren op de foto zijn representatief voor de collectie.