Bergkristal Bol "Kristalkijken" (3-4 cm)

Dit product is niet meer op voorraad

€ 15,99

Kristalkijken met de bergkristal bol: een magische spiegel voor inzicht en inspiratie.

Zieners en mystici raadplegen al eeuwenlang de kristallen bol voor paranormale informatie, spirituele inspiratie en levenswijsheid. We noemen dit schouwen, of kristalkijken. Ook jij kunt dit! Hieronder lees je meer informatie.

Meer details

product description

Activeer je zesde zintuig en wees je eigen orakel

Iedereen kan schouwen, of kristalkijken. Het grootste misverstand is dat men denkt dingen te moeten “zien” in de bol. Maar visoenen zijn niet per se nodig bij het kristalkijken.
Kristalkijken stimuleert het zesde zintuig. Dit zintuig komt inderdaad tot uitdrukking via visioenen en beelden, maar óók via gedachten en gevoelens. Dus wat je denkt en voelt is bij het kristalkijken net zo betekenisvol en waardevol als visioenen. Niet iedereen “ziet” dingen. Maar denken en voelen, dat kunnen we allemaal. De gedachten en gevoelens die je tijdens het kristalkijken ervaart, zijn de boodschappen van je ziel, hogere zelf en de gidsen die jou bijstaan.
Dit mini kristallen bolletje is perfect om te ontdekken hoe je je eigen orakel kunt zijn. Je krijgt er een handleiding met tips bij.

Zo gebruik je je kristallen bol

Stap 1. Schep de juiste sfeer.
Telefoon uit, lichten uit, kaarsje aan. Ontspan. En... zet je intentie. Wat wil je weten, welke vraag stel je aan je gidsen, aan je onderbewustzijn? Ga aan tafel of bureau zitten met je rug recht en de kristallen bol zo’n 50 cm voor je op tafel.

Stap 2. Maak jezelf ontvankelijk.
Sluit je ogen. Adem in en uit en tel je ademhaling: drie tellen in, drie tellen pauze, drie tellen uit, drie tellen pauze. Dit brengt je na enkele minuten in een trance-achtige toestand waarin je veilig, geaard én ontvankelijk bent.

Stap 3. Wees 5 tot 10 minuten een doorgeefluik.
Staar nu met een open en zachte blik, zonder te fronzen, in je bol. Je mag met je ogen knipperen! Wat denk je, wat voel je? Wat komt er in je op? Misschien wil je jezelf opnemen, want het is nu de bedoeling dat je gaat zeggen wat in je opkomt. In het begin voelt dat misschien wat gek, maar gun jezelf deze vrije expressie. Spreek uit wat je denkt en voelt. Dit voorkomt dat je het vergeet of afdoet als onbelangrijk. Al je ingevingen uitspreken is het directe kanaal tussen jou en het kristal. Het kan van alles zijn. Misschien hoor je jezelf zeggen dat alles goed komt, misschien spreek je in symbolische taal. Misschien geef je jezelf een praktische tip. Of wie weet stel je jezelf een vraag waarop het antwoord ook spontaan in je opborrelt. Veel mensen krijgen affirmaties door, positieve en inspirerende spreuken die bemoedigend en troostend werken. Soms vallen mensen stil, en dan is er een moment van kristallijnen healing die het onderbewustzijn vult met licht. Ontdek in alle rust en vrijheid wat het staren naar de bol met jou doet.

Laat je inspireren door de zuivere energie van deze bergkristal bolletjes.

Kristalkijken is iedere keer anders. Er zijn geen regels of juiste uitkomsten. Alles wat in jouw gedachten en gevoelens naar boven komt, is van waarde. Je bent je eigen orakel.
Kristalkijken is veilig. Het is een natuurlijke manier om je beter af te stemmen op je innerlijke wijsheid en intuïtie. Het bevordert zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling. Doe het zoveel je wilt, en geniet van de energie!
De mini bergkristal bollen zijn ongeveer 3-4 cm groot en van een mooie kwaliteit bergkristal uit Zuid-Amerika. De voorraad is beperkt, de aanvoer van edelstenen is door de wereldwijze corona-maatregelen heel onregelmatig. We hebben slechts 60 exemplaren in voorraad, erg weinig, het is zeer zeldzaam op het moment. Wacht dus niet te lang met bestellen want ze zullen weer gewild zijn en snel zijn uitverkocht. Je ontvangt een brochure met tips en informatie bij de bol.

Belangrijke informatie over uiterlijke kenmerken:
Deze ronde bergkristallen zijn geboren in Moeder Aarde en een krachtig instrument voor spirituele groei en je persoonlijke ontwikkeling.
Bergkristal is gegroeid in de aarde, in verschillende lagen en clusters. Dit zie je terug in de natuurlijke oneffenheden in je kristal: sluiers, lagen, breuklijnen en groeivlakken. Dit zijn geen beschadigingen, maar sporen van het natuurlijke ontstaan van jouw unieke stuk bergkristal. Het is normaal en goed dat bergkristal niet helemaal helder, doorzichtig en transparant is! De zichtbare vormen en sporen helpen je bij het visualiseren en kristalkijken.