Hoofdkussen Hartjes  "Tantra: Passie & Plezier"

€ 10,00

€ 17,50 per 2 sets

De combinatie van deze drie edelsteen hartjes zorgt voor een speciale mix van ontspanning, veiligheid en plezier in de slaapkamer.

Leg ze onder je hoofdkussen en ze vullen je slaapkamer met de magische vibratie van Tantra: bewustzijn en liefde. De drie stenen creëren met elkaar een energieveld waarin je samen kunt relaxen en genieten. Zo schep je een "safe space" voor liefde, passie en openheid. 

Meer details

product description

Een helend trio: drie stenen speciaal samengesteld voor sexuele healing en lichamelijk plezier.

De rood-groene robijn (in het moedergesteente fuchsiet) is de edelsteen van pure passie en plezier. Een vreugdevolle energie waarin alle ruimte is voor spel, genot, lust en overgave. Deze edelsteen verhoogt je libido.

De groene jade helpt om je over te geven aan het moment, om uit je hoofd te gaan en ongeremd af te dalen naar de sensaties die je seksuele organen en onderste chakra's voor je in petto hebben. Groene jade is ook de edelsteen van gelijkwaardigheid en wederzijdse openheid. Echt dé steen voor verbinding en hart-connecties!

De rood-oranje carneool (soms met wit of lichtrood lijnenspel) heelt trauma's op het gebied van sexualiteit, grensoverschrijdingen en fysiek plezier. Carneool leert je opnieuw te luisteren naar je zintuigen, en om daar plezier aan te beleven. Een edelsteen die een energie van veiligheid uitstraalt en je helpt om je lichaam te accepteren. 

Deze mix van helende stenen brengt je opnieuw in contact met lijf, met je sensuele behoeften en je vermogen om je over te geven aan het spel van lust en liefhebben.


Drie Tantra hartjes voor onder je hoofdkussen.

De hartjes zijn per stuk ongeveer 2,5 cm groot. De voorzijde is mooi bol, de achterzijde is plat zodat ze goed blijven liggen. We doen er een mooi organza buideltje omheen en je ontvangt natuurlijk ook een kaartje met de omschrijvingen van de drie edelstenen. 

Leg de edelstenen onder je hoofdkussen of op je nachtkastje. Of wie weet heb je een mooi altaartje op je slaapkamer waar je ze bij kunt leggen. Wil je intenser en langduriger werken aan de thema's van passie, sensualiteit en Tantra? Draag deze stenen dan ook overdag bij je, in je tas of broekzak. 

Tip: bestel twee setjes, eentje voor jezelf en eentje voor je partner. Je ontvangt dan 25% korting op het tweede setje


product discount

Aantal Korting U bespaart
2 € 1,25 Tot € 2,50