Engeltje van Rozenkwarts "HULP VAN BOVEN"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 6,99

Dit lieve engeltje van rozenkwarts heelt je hart met de vibratie van troost en liefde.

Rozenkwarts is de steen van liefde en emoties. De edelsteen helpt je herinneren dat gevoelens waardevolle signalen van je ziel zijn, die je de aandacht mag geven die ze nodig hebben. Rozenkwarts verzacht heftige emoties, en zorgt voor een gevoel van veiligheid.

Meer details

product description

Ketting of koord meebestellen? Zie tabblad "ACCESSOIRES".

De Engelenlicht hangertjes bevatten edelstenen die liefdevol en op zachte wijze ondersteuning en inspiratie brengen op jouw persoonlijke pad. Iedere engel en edelsteen heeft zijn eigen uitwerking, betekenis en kracht.Kies de engel en edelsteen die je op dit moment het meeste aanspreekt: dat is de edelsteen die je nu nodig hebt. Laat simpelweg je ogen over alle kleuren en soorten gaan, en voel welke steen en omschrijving je hart doet opveren. Want dat waar je blij van wordt, is goed voor je.
Je kunt ook een Engelenlicht hangertje voor iemand anders uitzoeken. Verplaats je in de ander, of vraag je af welke kracht en positieve invloed je de ander toewenst.
Draag de Engelenlicht edelsteen hanger minimaal een week en een dag. Op die manier kun jij wennen aan de energie van de steen, en zo geef je ruimte aan het proces en thema waar je via de edelsteen aan werkt. Let goed op jezelf en de signalen die het leven je geeft. Inspiratie, healing en kansen komen in vele vormen. Wees bewust, blijf kalm en luister naar je hart. Je kunt meerdere engeltjes gelijktijdig dragen als je aan verschillende thema's in je leven wilt werken. De Engelenlicht hangertjes zijn ook geschikt voor kinderen. Het is daarbij wel belangrijk dat het kind de hanger mooi vindt, en begrijpt wat het thema van de edelsteen voor hem of haar persoonlijk kan betekenen.
's Avonds en 's nachts kun je de engel afdoen en onder je hoofdkussen leggen. Dan is ie toch dichtbij je, terwijl je slaapt. Na de week en een dag is het tijd om de hanger te reinigen. Doe dit niet met water, want dan kan de steen loskomen of het verzilverde metaal verkleuren. Reinig de steen in maanlicht, met wierook, salie of seleniet. Kijk voor meer tips in onze blog (zie menu bovenaan pagina).
Na het reinigen kun je de steen opbergen tot je opnieuw aan het onderwerp van de edelsteen wilt gaan werken, of je gaat direct een nieuwe groeifase in van een week en een dag, net wat goed voor jou voelt.

accessories