Bol Limoniet Kwarts "Golden Healer"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 45,00

Limoniet kwarts wordt ook wel Golden Healer genoemd. Het is een steen die helpt om blokkades op te lossen en spiritueel te groeien.

De edelsteen is een hematoïde kwarts, oftewel bergkristal met ijzer-insluitingen. De steen staat erom bekend dat hij minderwaardigheidscomplexen kan helen, en je kan helpen om het gevoel te overwinnen van niet goed genoeg te zijn.

Meer details

product description

Limoniet kwarts heeft een heel sterke trilling en continue hoge vibratie met veel positieve effecten:

  • op fysiek gebied ontgift limoniet de organen en helpt het bij lichamelijk herstel
  • op mentaal niveau zorgt het bergkristal voor helderheid en optimisme
  • limoniet kwarts heelt emoties op het gebied van relaties en je liefdesleven
  • de energie van limoniet kwarts heelt het tweede chakra, het centrum van seksualiteit, intimiteit en veiligheid.

Limoniet: een Tantra kristal

De positieve invloed van de energie van limoniet kwarts op het tweede chakra zorgt voor heling en bewustwording op het gebied van intimiteit en seks. Blokkades die je ervan weerhouden om je sensualiteit vrij te beleven en tot uitdrukking te brengen, worden geheeld. Limoniet stimuleert je vermogen om te genieten van je eigen lichaam en het liefdesspel bewust te beleven.

Bewustwording op het gebied van intimiteit en seksualiteit.

Limoniet nodigt uit om te genieten, om vrij en blij je lichaam te koesteren en je bewust en zonder schaamte lichamelijk te verbinden met de personen waar je om geeft. 

De bollen zijn allemaal uniek, en wat betreft vorm en kleuren gelijk aan de exemplaren op de foto's. Ze zijn met de hand gepolijst, maar natuurlijke breuklijnen en groeivlakken zijn zichtbaar en voelbaar. Deze gelaagdheden zijn geen beschadigingen, maar tekenen van de authenticiteit van de kristallen.