Obsidiaan hanger "Spiegel van de Ziel"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 19,99

Obsidiaan wordt ook wel "de Spiegel van de Ziel" genoemd, omdat de steen je in contact brengt met je ware zelf en de essentie van je persoonlijkheid.

Obsidiaan stimuleert ook de ontwikkeling van je zesde zintuig, oftewel je intuïtieve vermogens en de gave om met een gevoel van zekerheid de juiste keuzes te kunnen maken.

Meer details

product description

Aarde en Vuur

Obsidiaan is ontstaan uit lava uit vulkanen, dat zeer snel is afgekoeld. Hierdoor is een zwart glasachtig mineraal ontstaan. Obsidiaan is afkomstig uit oeroude, diepere lagen van moeder aarde, en is verbonden met de elementen vuur en aarde. 

Spiegel van de Ziel

Als Spiegel van de Ziel staat obsidiaan voor waarheid en puurheid. De steen moedigt je aan om je authentieke zelf te zijn, en helpt je om de wijsheid van je ziel tot uitdrukking te brengen - via je woorden en daden - hier op aarde. Het zwarte reflecterende oppervlak werkt als een schild van bescherming tegen invloeden en afleidingen van buitenaf. 

Zesde Zintuig

Obsidiaan stimuleert ook de ontwikkeling van je zesde zintuig, oftewel je intuïtieve vermogens. Hieronder vallen onder andere (hoog)gevoeligheid, inschattingsvermogen, innerlijke wijsheid en de gave om met een gevoel van zekerheid de juiste keuzes te kunnen maken.

Obsidiaan uit Nevada

De hangers zijn met de hand geslepen in een mooie zeskantige vorm, symbolisch voor het zesde zintuig. Doordat de hangers met de hand zijn bewerkt, en niet machinaal, zijn de hoekjes en vlakjes niet 100% symmetrisch en recht, de steentjes zijn (net zoals jij en ik en alle mensen om ons heen) allemaal mooi en uniek.
De hanger zit aan een veterketting die je kunt verstellen in lengte van 40-60 cm. Door het stoere uiterlijk is deze obsidiaan zowel door mannen als vrouwen te dragen.