Levensboom Hanger Bergkristal "HELDER HOOFD"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 9,99

Bergkristal is de edelsteen van energie, levenskracht en spiritueel bewustzijn.

Deze edelsteen is een all-round krachtpatser die zowel lichamelijk als geestelijk veel voor je kan betekenen. 
De levensboom staat symbool voor de menselijke levensenergie: met je wortels in de aarde en je kruin reikt naar de hemel.

Meer details

product description

Ketting of veter meebestellen? Zie tabblad "ACCESSOIRES"


Levenskracht en goede weerstand

Op fysiek gebied geeft bergkristal nieuwe energie. De steen laadt je lichaam, je organen en je klieren op en helpt om een goede weerstand op te bouwen en in stand te houden. Bergkristal werkt ook goed tegen energiedips.

Helderheid in je hoofd

Op mentaal gebied zorgt bergkristal voor meer helderheid en een scherper bewustzijn. De steen helpt tegen vermoeidheid en dufheid. De sterke energie van het kristal zorgt voor goede concentratie. Je bewustzijn van de kwaliteit van je gedachten zorgt voor positief denken en weten wat je wilt en waar je naartoe wilt. 

Emotionele rust en kracht

De zuivere en heldere vibratie van bergkristal werkt goed tegen stemmingswisselingen. Als je rust in je hoofd hebt en het hoofd koel kunt houden, ben je emotioneel veel weerbaarder. Je staat steviger in je schoenen. Dit zorgt voor een gevoel van helderheid, balans, rust en kracht.

Spirituele antenne

De energie van bergkristal stemt je af op je hogere bewustzijn en de spirituele wereld. De steen vergroot je vermogen om dingen aan te voelen, en geeft je de kracht die je nodig hebt om minder vatbaar te zijn voor negativiteit, zodat je minder snel weer uit balans raakt. Bergkristal is een soort spirituele batterij die altijd aan staat en nooit leegraakt. Je kunt je altijd aan deze steen opladen omdat hij continu verfijnde, spirituele energie opneemt en afgeeft.

accessories