Hanger Limoniet Kwarts "GOLDEN HEALER"

€ 19,99

Limoniet kwarts wordt ook wel "The Golden Healer" genoemd. Het kristal stimuleert het tweede chakra.

Limoniet kwarts is bergkristal waarin gedurende miljoenen jaren ijzeroxide is gegroeid. Hierdoor zie je een prachtig kleurenspel met oranje, gele en gouden tinten. De natuurlijke gelaagdheid van de breukvlakken en groeilijnen in het kristal maken dit kunstwerk van moeder natuur nog levendiger.

Meer details

product description

Limoniet kwarts heeft een heel sterke trilling en continue hoge vibratie met veel positieve effecten:

  • op fysiek gebied ontgift limoniet de organen en helpt het bij lichamelijk herstel
  • op mentaal niveau zorgt het bergkristal voor helderheid en optimisme
  • limoniet kwarts heelt emoties op het gebied van relaties en je liefdesleven
  • de energie van limoniet kwarts heelt het tweede chakra, het centrum van seksualiteit, intimiteit en veiligheid.

Limoniet: een Tantra kristal

De positieve invloed van de energie van limoniet kwarts op het tweede chakra zorgt voor heling en bewustwording op het gebied van intimiteit en seks. Blokkades die je ervan weerhouden om je sensualiteit vrij te beleven en tot uitdrukking te brengen, worden geheeld. Limoniet stimuleert je vermogen om te genieten van je eigen lichaam en het liefdesspel bewust te beleven. 
Om de helende vibraties van het limoniet kristal direct je tweede chakra te laten aanraken, kun je de hanger op je onderbuik leggen, en liggend diep in en uit ademen met je aandacht op de hanger en de plek waar hij je lijf raakt. Dit is een eenvoudige maar krachtige tantrische ademmeditatie waarbij je je energie verbindt met de kracht van de edelsteen.

Bewustwording op het gebied van intimiteit en seksualiteit.

Draag de hanger zo vaak en zo veel als je wilt. Limoniet nodigt uit om te genieten, om vrij en blij je lichaam te koesteren en je bewust en zonder schaamte lichamelijk te verbinden met de personen waar je om geeft. 

Reinig de steen eens per week door hem in het maanlicht te leggen of op een stuk seleniet te plaatsen. Spoel je kristal NIET af onder de kraan. Water kan kristallen op de lange termijn laten breken. Draag de hanger dus ook niet onder de douche! 

Bij je hanger ontvang je een waskoord van 65 cm en een briefje met de uitleg en betekenis van de edelsteen.