Levensboom Hanger Olivijn "Spontaan Zijn"

€ 9,99

De edelsteen olivijn is de steen van groei en bloei, en stuurt magische lichtstraaltjes van levensvreugde en blijdschap naar je toe.

Het is het kristal van spontaniteit en een optimistische levenshouding. Olivijn poetst het hartchakra (energetisch centrum van liefde) op en voorziet dat chakra van nieuwe levenskracht.

Meer details

product description

Ketting of veter meebestellen? Zie tabblad "ACCESSOIRES"


Een lichtstraaltje voor je hart

Olivijn, ook wel peridoot genoemd, brengt nieuwe energie naar je vierde chakra, het chakra. Hier zetelt je vermogen om te geven en te ontvangen, om lief te hebben en om genegenheid van iemand anders te ontvangen. Olivijn helpt je om in te zien dat het ok is om te vertrouwen op de mensen om je heen, om om hulp te vragen en om zelf ook een brede schouder te zijn waarop iemand anders mag leunen. Olivijn houdt geven en ontvangen in balans.

Steen van bevrijding

De groene kristallen van olivijn stralen een energie van bevrijding en transformerende kracht uit. Het is niet voor niets de edelsteen van levenslust en spontaniteit. Olivijn stimuleert het loslaten van vals schuldgevoel en onnodige gevoelens van schaamte. Bevrijd jezelf van remmingen en timiditeit, en sta vol in het leven, precies zoals je bent.

Levensboom

De levensboom staat symbool voor de wakkere, spirituele mens. De voetjes als wortels stevig verankerd op de aarde, en de kruin open voor inspiratie van boven, als bebladerde takken die uitreiken naar de hemel.

accessories