Levensboom hanger Aventurijn "POSITIEVE ENERGIE"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 9,99

De edelsteen aventurijn brengt gevoelens van optimisme, levenslust, openheid en vreugde. Het is ook een typische vriendschapssteen.

Deze Levensboom hanger met aventurijn "blaadjes" brengt positiviteit en opgewekte energie.

Meer details

product description

De positieve energie van Aventurijn

Aventurijn ondersteunt bij het ontwikkelen en vasthouden van een optimistische kijk op het leven. Deze groene edelsteen opent je hart, zodat je je kunt blijven openstellen voor positieve energie, nieuwe indrukken, nieuwe contacten en inspirerende levenservaringen. 

Aventurijn koppelt de kracht om te vragen aan je vermogen om te ontvangen. 

De belangrijkste boodschap die aventurijn ons kan geven, is de overtuiging dat het oké is om om hulp, advies, troost en liefde te vragen, en dat het vervolgens ook belangrijk is om jezelf toe te staan om dat te ontvangen.  

Veel mensen weten op zich prima wat ze willen en waar hun behoeften liggen, maar hebben moeite om die positieve energie te manifesteren of toe te laten in hun leven. Dat kan komen door een tekort aan eigenwaarde, gevoelens van schaamte, het "doe-maar-gewoon-want-dan-doe-je-al-gek-genoeg"-syndroom of andere emotionele blokkades in het hartchakra. Aventurijn activeert je hart-energie op zo'n manier, dat je durft te vragen èn ook durft te ontvangen. 

De spirituele en toch ook heel aardse les van aventurijn is "Ik weet wat ik wil, en ik sta mezelf toe om dat met open armen te ontvangen." Deze levenshouding zorgt voor een positieve uitstraling en meer plezier in het dagelijkse leven.

Levensboom hanger

De levensboom staat symbool voor de wakkere, spirituele mens. De voetjes als wortels stevig verankerd op de aarde, en de kruin open voor inspiratie van boven, als bebladerde takken die uitreiken naar de hemel.

accessories