Hanger howliet "Innerlijke Vrede"

€ 14,99

De edelsteen howliet brengt gevoelens van acceptatie, kalmte en vrede. De steen helpt je om tevreden te zijn met wie je bent en wat je hebt.

Howliet is de steen van dankbaarheid, die je influistert dat het oké is om tevreden te zijn met jezelf en je leven. Laat de strijd los, ontspan... en geniet.

Meer details

product description

Howliet is de edelsteen van vrede en acceptatie.

Deze gemarmerde witte steen heeft een heel zuivere energie en een bijzondere zachte en milde werking. De edelsteen staat voor tevredenheid en de weg van de minste weerstand.

Howliet helpt je om verbinding te maken met de kosmische kracht van liefde. De edelsteen werkt als een magneet voor de spirituele straal van onvoorwaardelijke liefde en volledige acceptatie. Hierdoor is howliet een uitermate geschikte steen om:

  • van jezelf te houden zoals de engelen en gidsen van jou houden
  • van anderen te houden zoals je van jezelf houdt

Howliet laat weerstand smelten als sneeuw voor de zon.

Door deze energie van liefdevolle acceptatie helpt howliet ook om negativiteit te kunnen transformeren vanuit vrede, in plaats van via strijd en weerstand. De edelsteen gidst je met zachte hand door gevoelens van tegenzin en irritatie heen, zodat je weer naar die plek van kalmte en liefde in jezelf terugkeert waar je kunt genieten van al het moois wat je om je heen hebt.


Deze handgeslepen howliet hanger is doorboord. Er past een leren veter door, je krijgt een zwarte veter van 65 cm cadeau bij de hanger. De hanger zelf is ongeveer 2-3 cm.