Rozenkwarts hanger "Healing Heart"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 20,00

Rozenkwarts is de edelsteen van het spirituele hart, de energie van liefde, troost en vriendelijkheid.

Rozenkwarts heeft een zachte, milde werking. De subtiele energie van deze edelsteen voelt aan als een wolk van liefde, een omhelzing, een warm bad van hart-energie.

Meer details

product description

Ketting of veter bestellen? Klik op tabblad "ACCESSOIRES"


Emoties transformeren

Deze hanger draag je als reminder dat je in de kern altijd bent verbonden met de kosmische liefde. Deze rozenkwarts hanger geeft een helende energie van troost en liefde af zodra je je verdrietig of angstig voelt. De edelsteen tilt deze emoties in een kalm tempo omhoog naar een hoger niveau, zodat je ze veilig kunt los laten en je kunt overgeven aan fijnere emoties.

Draag 'm op harthoogte

We hebben deze rozenkwarts hanger nieuw in ons assortiment. Tip: bestel een ketting mee van 56 of 60 cm, dan draag je de rozenkwarts hanger ter hoogte van het Hoger Hart (net boven je hartchakra, een spiritueel energiecentrum waar de healing van emoties plaatsvindt). Zie het tabblad "accessoires" hierboven voor een link naar de kettinkjes.

Unieke rozenkwarts hangers uit India

De hangers zijn allemaal anders van vorm en grootte. Ze zijn verzilverd, en de edelstenen zijn van topkwaliteit. Als je de rozenkwarts hanger bestelt, ontvang je een unieke hanger. De foto's hierboven zijn voorbeelden, en representatief voor de verschillende vormen en type rozenkwarts hangers die we verzenden. Het is niet mogelijk om een voorkeur voor vorm of grootte door te geven. 

accessories