Amethist Levensboom Hanger "Droomkristallen"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 9,99

Amethist is een zeer spirituele edelsteen met een zuivere en hoge vibratie. Het is ook de edelsteen van de Bezielde Slaap en Heldere Droom.

De paarse kristallen stimuleren het nachtelijke contact van je ziel met je normale bewustzijn, waardoor je dromen in kwaliteit toenemen, meer betekenis voor je krijgen en je ze beter kunt onthouden.

Meer details

product description

Ketting of veter meebestellen? Zie tabblad "ACCESSOIRES".


Amethist is de steen van het Derde Oog.

De energie van amethist opent je voorhoofdchakra en activeert je intuïtie en helderziende gaven. De edelsteen brengt je in contact met je eigen innerlijke wijsheid en de inspirerende boodschappen van je Hogere Zelf. Amethist is ook een antenne voor spirituele begeleiding vanuit het rijk van gidsen, engelen en lichtwezens.

De energetische trilling van amethist nodigt je uit om ontvankelijker te zijn voor je eigen onbewuste wijsheid en innerlijke kompas. In die zin is amethist een wegwijzer en een kompas voor mensen die hun leven willen leiden vanuit het hart, in plaats van het verstand. Met amethist als gids en versterker van de wijsheid van je ziel, kun je betere keuzes maken en je zuivere, hartstochtelijke idealen omzetten in krachtige daden.

Een droomkristal voor dag en nacht

De paarse kristallen stimuleren het nachtelijke contact van je ziel met je normale bewustzijn, waardoor je dromen in kwaliteit toenemen, meer betekenis voor je krijgen en je ze beter kunt onthouden. Tevens zorgt amethist ervoor dat je je droomsymbolen (de gebeurtenissen en dingen waar je over droomt) zelf goed kunt vertalen naar wegwijzers en praktische handvatten op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling. De edelsteen helpt om je dromen tot leven te laten komen, zodat je ze kunt gebruiken als innerlijk kompas op weg naar een leven van wijsheid en vreugde.

De kracht van deze amethist hanger is sterk en constant en de werking is continu. Je kunt de hanger overdag dragen als prachtig sieraad. 's Nachts kun je de levensboom hanger onder je hoofdkussen of op je nachtkastje leggen. Houd de hanger dichtbij je. Reinig hem eens per maand met salie (5 minuutjes werk) of seleniet (gedurende 6-8 uren erop of er tegenaan leggen). Vaker reinigen mag als je die behoefte voelt of je daar prettig bij voelt.

Droomdagboek

Houd rekening met levendige dromen en sterke impulsen op het gebied van je intuïtie en innerlijk gevoel voor waarheid. In het begin kan dit intens aanvoelen, je kunt onder de indruk raken van je eigen vermogen om dingen aan te voelen en zeker te weten. Omdat het je zelfvertrouwen oppoetst, zul je hier echter snel aan wennen. Overweeg om een droomdagboek bij te houden zodat je de signalen en inspiratie van je dromen kunt bijhouden en bewust kunt inzetten in je dagelijkse leven.

De Levensboom

De symboliek van deze hanger verwijst naar de spirituele mens: met de voetjes stevig verankerd op de aarde, en de kruin open voor inspiratie van boven.

accessories