Bergkristal Dubbeleinder hanger "Het Hogere Zelf"

€ 17,99

Bergkristal brengt helderheid in je hoofd, en opent het kanaal van de kruinchakra waardoor je de wijsheid van je Hogere Zelf kunt verankeren in je dagelijkse bewustzijn.

Bereid je voor op nieuwe inzichten, hemelse inspiratie en momenten van Hoger Weten waarin je de volheid van je spiritualiteit kunt ervaren.

Meer details

product description

Het Hogere Zelf

Het Hogere Zelf is dat deel van je ziel dat niet in je fysieke lichaam verblijft. Deze bergkristal dubbeleinder stemt je af op dit "bovenbewustzijn".
Je bent meer dan alleen je lichaam, je zintuigen, je denken en je emoties. Je bent een spiritueel wezen van licht en liefde, een ziel, geïncarneerd in je lijf, op avontuur op de aarde.
Het deel van jezelf dat niet direct zichtbaar is of voelbaar in je alledaagse bewustzijn, het Hogere Zelf, staat in rechtstreeks contact met de kosmos, met de bron van leven. Het Hogere Zelf geeft energie aan je intuïtie en je innerlijke wijsheid. Het is dat deel van jou dat de dingen diep van binnen aanvoelt en zeker weet, dat toegang heeft tot hogere bronnen van zuivere kennis en onvoorwaardelijke liefde.

Dubbeleinder

Deze zogenaamde dubbeleinder (een kristal met twee punten) van bergkristal helpt je om gedurende de dag de verbinding met je Hogere Zelf toe te laten en vast te houden. Hierdoor zal het mogelijk zijn voor je om vanuit een breder, wijzer perspectief te leven en die keuzes te gaan maken, die bevorderlijk zijn voor de ontwikkeling van je ziel. Wanneer je in verbinding met je Hogere Zelf leeft, ben je in staat om meer zuivere kosmische energie door je aura te laten stromen, waardoor je meer mentale, fysieke en emotionele kracht opbouwt. Meer bewustzijn, meer energie: je kunt dan nog voller leven vanuit licht en liefde.
De dubbeleinder brengt je energiestroom weer op gang en helpt om uit een stilstand te komen. Het zet je energie in beweging en zorgt voor vooruitgang én de benodigde aarding. Het kristal verbindt je met boven en beneden. Je kunt jezelf dus opladen met spirituele energie terwijl je toch de benodigde gronding houdt.
Bergkristal brengt helderheid in je hoofd, en opent het kanaal van je kruinchakra waardoor je de wijsheid van je Hogere Zelf kunt verankeren in je dagelijkse bewustzijn. Bereid je voor op nieuwe inzichten, hemelse inspiratie en momenten van Hoger Weten waarin je de volheid van je spiritualiteit kunt ervaren.

Zuiver bergkristal

Deze prachtige hanger zit aan een in lengte verstelbare veter en draag je als reminder dat je meer bent dan je lichaam en geest samen.
Let op: bergkristal is van nature bijna nooit helemaal helder. Energetisch zuiver hoeft niet fysiek helder te zijn als het om bergkristal gaat! Echt authentiek bergkristal bevat zichtbare lijntjes, vlakken en troebele elementen. Dit zijn geen beschadingen, maar tonen hoe de steen is gegroeid, in verschillende lagen. Deze bergkristalhangers met dubbele uiteinden komen uit Brazilië en zijn van hoge kwaliteit. De levendigheid van de breuklijnen en vlakken die je erin ziet, zijn het teken van authenticiteit. Bergkristal dat helemaal helder is, is vaak geen kwarts of kristal, maar glas. Onze hangers zijn puur natuur, geschenken van Moeder Aarde!
Eens per week of eens per maand (afhankelijk van de mate waarin je de hanger draagt) kun je je sieraad energetisch reinigen met salie, maanlicht of seleniet.