Spectroliet hanger "SPECTRUM VAN SPIRITUELE KRACHT" (buitenbeentjes)

€ 19,99

€ 11,99

-40%

Spectroliet is heel mooi donkere labradoriet, met een intensere glans. De edelsteen heeft dezelfde eigenschappen als labradoriet, maar dan veel sterker.

Spectroliet heeft een hogere vibratie dan labradoriet, waardoor de steen sneller en op diepere lagen werkt. Spectroliet behoeft ook nauwelijks reiniging. Omdat de afstotende kracht zo sterk is raakt de steen niet snel "op" of "vol" of vervuild.

Meer details

product description

Buitenbeentjes. Let op: dit is B-kwaliteit.

Deze afgeprijsde “buitenbeentjes” stenen hebben ruwe randjes, minder diepe kleuren, voelbare onregelmatigheden óf minder glans. Dit is NIET van invloed op de positieve werking van de steen, maar sommige mensen vinden het minder mooi om te zien.

Een hogere vibratie van bescherming tegen electromagnetische straling.

Spectroliet heeft ook aanvullende kwaliteiten en eigenschappen die labradoriet niet heeft, namelijk:

  • Bescherming tegen electromagnetische straling (beeldschermen, WiFi, slimme meters)
  • Minder intens dromen en wegnemen van nachtmerries
  • Vermindert angsten, somberheid en doorbreekt illusies
  • Versterkt de intuïtie
  • Creëert een aura van persoonlijke kracht, wijsheid, begrip en soliditeit

Voor kinderen:

  • Beschermt tegen enge dromen
  • Geeft een gevoel van veiligheid (bijvoorbeeld op de slaapkamer tegen spoken of op het schoolplein tegen andere "plaaggeesten")
  • Helpt kinderen om hun authentieke zelf te zijn en creatief te experimenteren met zelf-expressie, zonder schaamte en angst.

En dat laatste punt is natuurlijk voor volwassenen ook heel goed! ;-)


Fysieke eigenschappen en kenmerken van de steen

Iedere steen is uniek. De stenen zijn met de hand gepolijst, waardoor ze niet allemaal perfect rond of ovaal zijn. Iedere spectroliet is gladgemaakt, maar door de natuurlijke breuklijnen en groeivlakken kun je onregelmatigheden zien en voelen. Dit bewijst dat de steen authentiek is, het zijn geen beschadigingen, zo ontstaan deze natuurproducten. Sommige stenen glanzen groen, anderen blauw, geel, oranje of goud.
Leg je steen niet in water en spoel hem niet af onder de kraan. Op den duur kan dit tot barsten en breuk leiden. In onze blog (zie menu) vind je artikelen over het energetisch reinigen van edelstenen.
Draag de steen aan je veterketting zo veel en zo vaak je wilt, maar "speel" er niet gedachtenloos mee, door wrijving van koord en steen kan het koord sneller slijten en we kunnen geen garantie op het koord geven.