Tijgeroog Hanger "Power Personality"

€ 12,99

De vurige energie van Tijgeroog leert je een belangrijke les: "Ik weet wat ik wil, en ik durf te stralen".

Tijgeroog geeft een goed gevoel van trots en eigenwaarde. 
De edelsteen versterkt en vergroot je persoonlijke uitstraling en geeft je een aura van kracht. Mensen zullen hierdoor meer ontzag voor je hebben en respect tonen voor jouw grenzen.

Meer details

product description

De spirituele levensles van tijgeroog is grenzen stellen. De verwarmende energie van de edelsteen nodigt je uit om te ervaren hoe het is om assertiever en stelliger te zijn. Om ook eens "nee" te durven zeggen, en om duidelijk aan te geven wat je wel en niet prettig vindt. 

Deze hanger draag je om jezelf te herinneren dat het oké is om je eigen kracht te ervaren én uit te dragen.

Je kunt deze steen iedere ochtend, middag en avond even in je hand houden en affirmeren: "Ik ben vrij, ik ben onafhankelijk. Ik weet wat ik wil, en ik durf te stralen!"


Deze goudglanzende tijgeroog hangers zitten aan een koord dat in lengte verstelbaar is (45-60 cm). De tijgeroog stenen zijn gepolijst, maar je ziet en voelt natuurlijke groeven, lijnen en oneffenheden. Dit zijn geen beschadigingen maar uitdrukkingen van hoe de steen is gevormd en gegroeid in de aarde. Draag de steen zoveel en zo vaak als jij wilt. Tijgeroog behoeft weinig tot geen energetische reiniging, de steen is niet snel uitgeput. Eens per maand in het licht van de volle maan leggen is voldoende.