Hanger Lapis met pyriet "Knopen Doorhakken"

Dit product is niet meer op voorraad

€ 10,00

Lapis lazuli en pyriet zijn de edelsteen die helpen om orde te scheppen en prikkels te verwerken. Samen scheppen ze duidelijkheid en directheid.

De combinatie van pyriet en lapis lazuli helpt je om je gedachten te ordenen. Zeggen wat je ergens van vindt, je mening direct durven te geven. Direct zijn, duidelijk zijn en ein-de-lijk bepaalde knopen doorhakken.

Meer details

product description

Een perfect duo: lapis en pyriet

Lapis lazuli is de koningssteen, de edelsteen van leiderschap. Lapis helpt je om de baas te zijn en te blijven over je gevoelsleven en je eigen pad. Pyriet is de edelsteen van inzicht en kennis. Van jezelf spiegelen aan je omgeving en durven vertrouwen op de tekenen en signalen die je ontvangt in het dagelijkse leven.

Het is altijd mooi om te zien verschillende mineralen en edelstenen bij elkaar en door elkaar heen groeien. Alsof Moeder Aarde zelf een fijne mix van energieën voor ons heeft samengesteld.
Deze hangers zijn ongeveer 2,5 cm groot. Ze zijn allemaal uniek. De kleur blauw van lapis wisselt, de voorbeelden op de foto's zijn representatief voor de collectie. Draag de hanger als reminder dat je de tijd mag nemen om te reflecteren en te overwegen wat voor jou belangrijk is. Jouw wil is wet, jij mag kiezen.
Let op: een veter of verzilverde ketting kun je meebestellen via het tabblad "ACCESSOIRES".

accessories